Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yükseldikçe Analistler Heyecanlandı: Bu Formasyon ile 2 Dolar Geliyor Mu?

Ripple, güçlü performansı ve analistlerin olumlu tahminleriyle kripto para piyasasında dikkat çekiyor.

Bitcoin ve kripto paralar sert düşüşlerin yaralarını sarmaya çalışırken Ripple yükselişe liderlik ediyor. Ripple gösterdiği güçlü performans ile kripto para piyasasında dikkat çekiyor. Hal böyle olunca önde gelen analistler de XRP hakkında fikirlerini paylaşmaya başladı. Analistlerin birçoğu XRP’de bir süredir devam eden devasa simetrik üçgene işaret etti.

Söz konusu simetrik üçgenin başlangıç noktasının 2 dolar olduğu göz önüne alındığında fiyatın daha yüksekleri hedeflemesinin mümkün olduğu düşünülüyor.

Crypto Michael olarak bilinen kripto para analisti Twitter’dan yaptığı açıklamada, XRP için tarihi bir çıkış sinyali beklediğini ifade etti. Kripto ticaretinde yılların deneyimine sahip olduğunu belirten Michael, 7 yıllık bir boğa flaması gözlemlemediğini belirtti. Eğer tahminleri doğru çıkarsa, kripto tarihinin en önemli çıkışlarından birine tanıklık edebiliriz.

Resim

Öte yandan kripto analisti Amonyx, Twitter’da yaptığı paylaşımda, XRP’nin bu döngüde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşacağını iddia etti. Amonyx, “Her şey çok hızlı gerçekleşecek ve bunu engelleyemezsiniz” diyerek XRP yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Santiment, XRP’nin balinaların ve köpek balıklarının gücüyle uçuşa geçtiğini ifade etmişti. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!