Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tezos (XTZ) Fiyatında Yüzde 30’luk Artış!

Coinbase, Tezos‘un kısa süre içerisinde şirketin kendi ticaret platformuna ekleneceğini açıkladı.

Eylül 2018’de hayata gelen Tezos aradan geçen kısa süre içerisinde pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Değeri halihazırda milyonlarca doları bulan Tezos, kullanıcılara demokratik bir deneyim sunuyor.

Dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Coinbase, kendi platformu olan Coinbase Pro’ya Tezos desteği getireceğini açıkladı.

Coinbase Pro üzerinden alım-satım işlemlerinin başlaması için şirketin öncelikle yeteri kadar Tezos rezervi oluşturması gerekiyor. Daha sonra ise Bitcoin ve USD paritelerine göre hazırlıklar yapılacak.

Şirketin yayınladığı resmi duyuruya göre Coinbase kullanıcıları 5 Ağustos itibarıyla Coinbase Pro’da Tezos kullanmaya başlayabilecekler.

Coinbase Etkisi

Coinbase tarafından yayınlanan bu duyurunun Tezos’u epey etkilediğini söyleyebiliriz.

Şirketin bu duyuruyu yaptıktan kısa süre sonra Tezos fiyatı kayda değer oranda artış göstermeye başladı. Bu gelişmenin Tezos için olumlu olduğunu düşünen yatırımcılar yüklü miktarlarda Tezos aldılar ve fiyat yükselmeye devam etti.

Coinmarketcap verilerine göre Tezos aradan geçen bu yirmi dört saat içerisinde yüzde 27 oranında değer kazandı ve 1.29 dolara kadar yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment