Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung Galaxy S10, Rakip Telefon Pundi X’ten Uygulama Aldı!

Samsung ve Pundi X şu an için blockchain telefon üretimi konusunda rakip iki marka ancak görünüşe göre ikisi de kripto para kabulünü arttırmak için beraber çalışma yolunda büyük bir adım atmayı kabul etti.

Pundi X tarafından bir blog gönderisinde açıklanan yeni gelişmeye göre, iki firma kendi cüzdan teknolojileri konusunda sembolik bir ortaklığa imza attı ve Pundi X direkt olarak Samsung’un Blockchain Wallet uygulaması ile entegrasyon oluşturacakken, Samsung da Pundi X cihazının XWallet uygulamasını kendi telefonunu blockchain uygulama seçenekleri arasına ekleyecek.

”Bu, blockchain teknolojisini ileriye götürmek ve blockchain tabanlı dijital varlıkları ana akım kitlelere yaymak için eşsiz bir fırsat oldu.”

Pundi X bu yeni haber ile kendi uygulamasının S10’un blockchain ekosistemi içerisindeki ilk fintech uygulaması haline geldiğini vurguladı.

S10 cihazı kullanıcıları bundan sonra Samsung Blockchain Wallet içerisine XWallet’i ekleyebilecekler ve iki uygulama arasında istedikleri kripto para birimini aktarabilecekler. Pundi X açıklamasının devamında kullanıcıların kripto paraları güvenle depolayabilmek için Samsung’un cüzdanını kullanabileceğini vurguladı ve bunun bir nevi ”para biriktirme hesabı” olduğunu dile getirdi. Pundi X kendi uygulaması olan XWallet’in ise ödemeler için aktif bir hesap olarak kullanılabileceğini dile getirdi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment