Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yasal Zorluklar Yaşayan Binance, Bir Yöneticisini Daha Kaybetti

Binance’nin Birleşik Krallık birimini yöneten Jonathan Farnell, şirketteki görevinden ayrıldı ve böylece Binance, bir yöneticisini daha kaybetmiş oldu.

Binance’nin Birleşik Krallık’taki resmi kayıtları, Jonathan Farnell’in şirketten eylülün sonuna ayrıldığına işaret ediyor. Yasal uyumluluk uzmanı olan Farnell, Binance Avrupa’daki pozisyonundan da haziranda ayrıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Binance sözcüleri, “Jonathan’a katkıları için teşekkür ediyor, bir sonraki görevinde başarılar diliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Farnell, Binance’nin Birleşik Krallık’taki yasal çalışamalarıyla ilgileniyordu. Binance’ye 2021’de katılan isim, ondan önce alım satım firmalarından eToro’nun yasal uyumluluk çalışmalarını yönetiyordu. Kendisi daha sonra Binance’nin Birleşik Krallık’taki çalışmalarının yöneticisi olarak görevlendirildi.

Birleşik Krallık, Binance’nin yasal olarak sorun yaşadığı ülkeler arasında yer alıyor. Borsa, FCA tarafından uygulamaya konan yeni kuralların ardından ülkedeki yeni müşteri kayıtlarını durdurdu.

Binance, son dönemlerde aralarında Türkiye’deki çalışmalardan sorumlu olan Gleb Kostarev’in de yer aldığı birkaç farklı yöneticisini kaybetti.

Farnell’in Birleşik Krallık birimindeki pozisyonunu kimin dolduracağı henüz bilinmese de resmi kayıtlar, Ilir Laro’nun Birleşik Krallık’taki birime direktör olarak atandığını gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!