Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Yaşanan Fiyat Değişimleri Twitter’da Zirveye Oturttu

Bitcoin, fiyatında yaşanan son günlerdeki değişim sayesinde popülerliğini kripto para yatırımcılarının özlediği seviyelere tekrar getirmiş görünüyor.

Bitcoin 20 bin dolar seviyelerinden sonra uzun bir süre yatırımcılara ayı sezonu yaşatmış ve tüm kripto para piyasası hacmine baktığımızda da zirve noktalarından sonra oldukça zorlu günler yaşanmıştı. 2019’un ilk çeyreğinin sonra 2. çeyreğinin başı ile birlikte ise bitcoin fiyatında düzenli bir yükseliş gözlemlendi. Ancak son günlerde bu yükseliş iyice ivme kazandı ve 13.880 dolar seviyelerine kadar geldi. Yatırımcıları oldukça mutlu etmenin yanında, altcoinlerin de yükselmesini sağladı.

Tüm bu yükseliş tabii ki bitcoin ve diğer kripto paraların popülerliğini arttırdı. Kripto paralara küsmüş yatırımcıların kalplerine su serpmenin yanı sıra, ana akım medyanın da ilgisini üzerine topladı ve haberlerin ardı sırası kesilmedi. Herkes bitcoin’in yükselişini konuşur oldu.

Bunun kanıtlarından biri de Twitter’daki “trend topic” kısmı. Şu an Twitter üzerinde en çok konuşulan konu “Bitcoin”.

Fiyatta Yaşanan Ani Dalgalanma Coinbase’i Kötü Etkiledi

Bitcoin yükselişi devam ederken bazı balinalar kazancını kenara alma niyetinde bulunmak istemiş olacak ki aniden 2.000 dolarlık bir düşüş yaşandı. Bu düşüş sonrasında Coinbase borsasına erişim kesildi.

Her Şeye Rağmen Durum İyi

Bitcoin’in popülerliğinin her geçen gün artıyor olması ve yükseliş trendine girmiş bulunması dolayısıyla yaşanan olumsuzluklara rağmen fiyat etkilenmemiş görünüyor. Bitcoin fiyatı haber saati ile 12.772 dolar seviyelerinde seyrediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment