Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yaşanan Rallinin En Büyük Kazananları Arasında Litecoin Yer Alıyor

Kripto para piyasası geçtiğimiz Pazar günü kısa vadeli bir artış yaşadı ve neredeyse önde gelen bütün kripto para birimleri Bitcoin ile birlikte yükseldi. Piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto para birimlerinin ek çok yükseleni olan Litecoin, basın saatine göre hala bu unvanı korumakta ve %11 üzeri artış ile geri dönüş sinyalleri vermekte.

Litecoin’in yanı sıra yine ciddi yükseliş yaşayan başka kripto para birimleri arasında ise %6 ve üzeri yükselen Bitcoin ile Stellar var.

Source: CoinMarketCap

Bir kaç gün boyunca yedinci pozisyonda yer alan Litecoin, yaşanan yükseliş ile birlikte Stellar’ı geçerek altıncı pozisyona yerleşmeyi başardı. Litecoin’in en çok hacim kazandığı kripto para borsası OKEx gibi gözükürken, en büyük paritesi ise BTC şeklinde grafiklere yansıyor. Bunun yanı sıra USDT stabil koin paritesinden de yüksek hacim elde eden Litecoin, artışı koruyabilirse kendini uzun süreden sonra 40 dolar üstüne atabilir.

Bunun yanı sıra basın saatine göre hala 4.000 dolar üzerinde yer alan Bitcoin, geçtiğimiz günlerde de böyle ralliler yaşamış ancak 1-2 gün sonra 4.000 doların altına yeniden çekilmişti.

Litecoin, Bitcoin ve Stellar’ın yanı sıra basın saatine göre %6 ve üzeri yükseliş elde eden başka bir kripto para birimi ise EOS. 3 doların kritik bir seviye olduğu EOS kripto para biriminde fiyat %6.64’lük yükselişle 2.86 dolara kadar yükseldi ancak yine de ”madencilik ölüm sarmalı” olarak ifade edilen sınırın aşılması için 3 dolar oldukça kritik.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment