Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırım Bankası Bitcoin’de 2,5x Beklentisiyle MicroStrategy İçin “Al” Sinyali Verdi!

Yatırım şirketi Benchmark, Bitcoin’in (BTC) 125 bin dolara ulaşacağına güvenerek MicroStrategy hisselerinde %13 yükseliş öngördü.

Benchmark tarafından kısa süre önce yayınlanan raporda, MicroStrategy (MSTR) hisseleri için 990 dolarlık fiyat hedefli bir satın alma derecesi biçildi.

Bitcoin yatırımlarıyla öne çıkan MicroStrategy için %13’lük değer artışı öngören Benchmark, gerekçe olarak Bitcoin’in 2025 yılının sonuna kadar 125 bin dolara ulaşma ihtimalini gösterdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Benchmark analisti Mark Palmer, spot Bitoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarıyla birlikte gelen Bitcoin alım talebi ve Bitcoin yarılanmasının (halving) fiyatı yukarı taşıyacak unsurlar arasında yer aldığını belirtti:

MicroStrategy için fiyat hedefimiz, bitcoin fiyatının 2025 sonunda 125.000 doları ulaşacağı ve bu hareketin SEC’in ocak ayında ABD’de spot bitcoin ETF’lerini onaylamasından kaynaklanan artan talep ve nisan ayı sonunda gerçekleşecek dördüncü Bitcoin yarılanmasının etkisiyle gerçekleşeceği varsayımımıza dayanmaktadır. Birden fazla spot bitcoin ETF’sinin piyasaya sürülmesinden kaynaklanan Bitcoin talebindeki artışın, yarılanmadan kaynaklanan azalan arz hızıyla birleştiğinde, önümüzdeki birkaç yıl boyunca kripto para biriminin fiyatını anlamlı bir şekilde yükseltme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz.

NASDAQ verilerine göre MSTR hisseleri güncel olarak 871 dolardan el değiştiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!