Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hem Yatırım Yapıp Dolandırıldılar Hem de Alaya Alındılar

Avustralya’daki evli bir çift kripto para dolandırıcılarına kanarak 14 bin dolar kaybetti. Çifti kandıran dolandırıcılar ardından çifti alaya alırcasına bir mesaj gönderdiler.

Yerel kaynaklar tarafından yapılan habere göre Avustralya’daki Nick ve Josie Yeomans adlı çift, Facebook‘ta gördükleri Coinexx.org adlı bir projeyle ilgilenmeye başladılar.

Yeomans çifti her ne kadar bu projenin bir dolandırıcılık olduğundan şüphelenseler de projeye yatırım yapma kararı aldılar ve toplamda 14 bin dolar yatırdılar. Yine yerel kaynaklara göre çiftin aile fertlerinden birisi de bu projeye yatırım yaptı.

Nick Yeomans bir süre sonra bu yatırımının karşılığında kayda değer bir kâr elde etmeye başladı. Nick, bu projeden elde ettiği gelire güvenerek işinden ayrılmaya karar verdi.

Yeomans çifti bir süre sonra projeye daha fazla yatırım yapamamaya başladı ve bunu fark eden dolandırıcıların çiftin hesabını dondurma kararı aldılar. Çift bu aşamadan sonra hesaplarındaki paralara erişemez oldular.

Bu çifti dolandıran kişiler, Yeomans çiftinin hesabını dondurduktan sonra kendileriyle WhatsApp üzerinden iletişime geçerek şu mesajı gönderdiler:

“Son zamanlarda başınız çok ağrıdı, bari gerginliğinizi azaltayım. Coinexxx aslında bir dolandırıcılık. Bu projeye dahil olan her şey, herkes dolandırıcı. Paranızı geri almaya da çalışmayın… Ailenizi nasıl geçindireceksiniz onu düşünün.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment