Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırımcı Bitcoin Almak İçin En İyi Zamanı Açıkladı

2013 yılında 2.5 bitcoin alan bir yatırımcı, btc almak için en iyi zamanın ‘kimsenin bitcoin hakkında sesinin çıkmadığı zaman’ olduğunu söyledi. Filipinler’de ikamet ettiği öğrenilen yatırımcı, Business Insider’a konuştu.

Bitcoin macerasını anlatan ve ismini paylaşmayan bir yatırımcı, ilk bitcoin’ini Mang Sweeney isimli bir kullanıcıdan aldığını söyledi. Yatırımcı, tanesi 100 dolardan 2.5 bitcoin aldığını ifade etti. 250 dolarlık bitcoin’lerini aldığı Mang Sweeney isimli trader ile yüz yüze görüşerek para transfer işlemini gerçekleştiren yatırımcı, Filipinler’de bitcoin’in oldukça popüler olduğunu dile getirdi.

Aktarılanlara göre, bitcoin’in popülaritesi Filipinler’de 2013 yılından 2018 yılına kadar büyük oranda yükselme gördü. Aynı zamanda yatırımcı, satın aldığı kadarının daha fazlasını kaybettiğini de paylaştı. Japon kripto para borsası Mt.Gox hack saldırısına uğradığında 16 btc’sini kaybetti.

“Kimse bitcoin’in yüzüne bakmadığında almak gerekiyor”

İnsanlar bitcoin teknolojisini anlayana kadar kripto paranın spekülatif bir varlık olmaya devam edeceğini söyleyen yatırımcı, “Bu görülen ilk balon değil.” dedi. Bitcoin balon olduğu zaman yakınlarının yatırım yapmamasını öneren yatırımcı, şunları söyledi:

“İnsanlar bitcoin hakkında tek bir kelime etmediklerinde ve kimse ona yatırım yapmak istemediğinde satın almalısınız.”

Kar elde edenler fiyat hedefini yüksek tutuyor

Yatırımcı, btc için 100-150 bin dolarlık fiyat hedefi koyanların yatırımlarını halihazırda büyüttüklerini belirtti. Ayrıca bu kişilerin yatırımlarını ufak ufak çektiklerine inandığını, çünkü kaybedecek bir şeyleri olmadığını söyledi. 

Son olarak insanlara bitcoin’i anlamaları ve öğrenmeleri için bu işe bulaşmaları gerektiğini ifade eden yatırımcı, “Bitcoin güvenliği hakkında bir fikri olmayanlar piyasadan silinecek ve en nihayetinde birileri paralarını çalacak.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!