Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırımcı Herjavec’e Göre Bitcoin ve Blok Zinciri Vazgeçilmez Olacak

TheStreet adındaki finans dergisinde yayınlanan yatırımcı ve televizyon ikonu Robert Herjavec röportajına göre Bitcoin uzun bir süre vazgeçilmez olarak kalacak ve kripto paralar düzene oturacak.

Herjavec kendisinin kripto para yatırımcısı olmadığını söylerken, Bitcoin fiyatının kısa vadede yükselmeye devam edeceğini ve Ocak ayında ki 20.000 dolar seviyesinin de üzerine çıkabileceğini tahmin ettiğini belirtiyor.

“Şimdiden söylüyorum, çok yükselecek.”

Röportajın devamında ise, kripto paraların düzenlenmesi gerektiğinin ve gerekli düzenlemeler yapılana kadar Bitcoin  spekülasyonları devam etse de sonunda düzenli bir  rota izleyeceğine inandığını söylüyor.

Yine aynı fikrin devamında ise, Bitcoin’in doğru yere ulaşmasının uzun bir süre alacağını söyleyip ekliyor:

“Şu anda Bitcoin almak istiyor musunuz, istemiyor musunuz bilmiyorum. Bence almak ve kazanacağınızı kazanıp çıkmak istiyorsunuz.”

Fakat bu istek bir koinin fiyatı düşerken satmama ve bekletme şeklinde olan klasik isteklerin tersini söylüyor. “Hodl”

Herjavec yalnızca televizyonlara çıkmıyor, ayrıca Herjavec Group adında bir siber güvenlik şirketinin de CEO’su.

Bu nedenle gelen bir soru üzerine kripto paraların güvenliği konusunda Coincheck adındaki Japonya merkezli bir kripto para borsasının hacklenerek 500 milyon dolar değerinde NEM çalınmasını örnek göstererek borsalar için tamamen güvenli diyemeyiz yorumunu yapıp kripto para işlemlerinin ise oldukça güvenli olduğunu ekliyor.

Blok zincirinin geleceği konusundaki bir soruya ise, blok zincirlerinin çok fazla umut verici yenilik getirdiğini ve kendine has güvenliği sayesinde en az 10 yıl blok zincirleri konuşularak geçecek şeklinde yorum yapıyor.

Son olarak Herjavec geleceğe yönelik tahminlerini şöyle sonlandırıyor:

Bir yerde yürüyeceğim ve sensörler benim kim olduğumu anlayacak, bankama bağlanacak, ne kadar param olduğunu bilecek, Amazon’dan alışveriş yapıyor gibi seçim yapacağım, otomatik tarama yapacak, çıktığımda ise doğrulama yapıp ödeme gerçekleşecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment