Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırımcılar Bitcoin’de Düşüş Bekliyorlar

Yerli kripto para yatırımcıları Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içerisinde düşebileceğini düşünüyorlar.

Dünden beri 9 bin 300-9 bin 600 dolar aralığında gezinen Bitcoin an itibarıyla 9 bin 500 doların biraz üstünde seyrediyor. Bitcoin’in fiyatı düne kıyasla pek bir değişiklik göstermedi ama ticaret hacminde kayda değer bir değişim var. 2 gündür düşen bu hacim 24 saat önce 41 milyar dolar seviyesindeyken şimdi 35 milyar dolara gerilemiş durumda.

Piyasadaki hacmin daralması hafta sonunda olmamıza bağlanabilir ama hacimdeki bu düşüşün hafta içi başladığını hatırlatmak gerek. Birçok yerli yatırımcı bu düşüşün fiyatta da bir düşüşe yol açabileceğini düşünüyor. Crypto Kemal’in geçtiğimiz gün açtığı ankete katılan yatırımcıların sadece %30’u Bitcoin fiyatının yükseleceğini düşünüyor.

Bunun yanı sıra yerli kripto para yorumcularından Selcoin de geçtiğimiz gece Bitcoin ile ilgili bir gönderi paylaştı ve fiyatta bir düşüş beklediğini söyledi. Düşüşün “1-2 gün içerisinde başlayabileceğini” söyleyen Selcoin bu seferki hareketliliğin oldukça sert olacağını söylüyor.

Ya Yükselirse?

Bitcoin’in hacmi yarından itibaren artmaya başlarsa fiyatta yeniden yukarı yönlü bir artış görülebilir. En azından, bazı yorumcuların beklentisi bu yönde. Rookie birkaç saat önce Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı ve şu an için “uzun pozisyonda” olduğunu söyledi.

Onun analizlerine göre Bitcoin fiyatının yukarı yönde hareket etmeye başlaması demek; Bitcoin’in sırasıyla 9 bin 667, 9 bin 810 ve 9 bin 986 dolar seviyelerini hedefleyeceği anlamına gelecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment