Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yatırımcılardan BtcTurk’e Tepki!

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan BtcTurk kısa süre önce sosyal medya üzerinden bir duyuru yayınladı. BtcTurk ekibi bu duyuruda BtcTurk sitesinde, BtcTurk PRO ve BtcTurk PRO mobil uygulamalarında bir erişim sorunu yaşandığını açıkladı.

Bitcoin Hareketlenince…

BtcTurk kullanıcıları 11-12 Mart tarihlerinde de borsaya erişim sağlamakta güçlük çektiler. BtcTurk ekibi hem 11 Mart’ta hem 12 Mart’ta ayrı ayrı sorunlar yaşandığını, bu sorunların en kısa süre içerisinde çözüleceğini açıklamıştı.

Yukarıdaki grafikte de görülebileceği üzere Bitcoin fiyatı 12 Mart tarihinde sert bir şekilde düşmeye başlamıştı. Birçok kripto para yatırımcısı tam bu sırada BtcTurk’e erişemedikleri için işlem yapamadılar. Bu da birçok kişiyi sinirlendirdi.

Buna benzer bir durum şimdi de yaşanıyor. Bitcoin fiyatı son 1 saat içerisinde hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

Kullanıcılardan Tepki

BtcTurk kullanıcıları Bitcoin fiyatı tam düşüşe geçmişken borsaya erişemez hale geldiler. BtcTurk ekibi sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderide bu sorunun en kısa süre içerisinde çözüleceğini belirtti.

BtcTurk ekibi bu açıklamayı yaptıktan 25 dakika sonra sorunu gidermeyi başardı. Ancak bu süreç içerisinde birçok kullanıcı BtcTurk’e sert tepki gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment