Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Çılgınlık IEO’larda En Çok Kazandıran Projeler: Binance Projeleri Ortalama 5 Kat Getiri Sağladı!

Kripto para sektörü şu anda borsaların sunduğu IEO hizmeti ile çalkalanıyor. Birçok borsa, birbiri ardına projeleri piyasaya sürerken, bu durum da yavaş yavaş eriyen ICO sektörüne yeni bir alternatif oluşturdu.

Konuyla ilgili yapılan araştırmalarda, Binance’in sunduğu IEO’ların getirisinin çok yüksek olduğu ortaya çıkarken, bu alanı ilk olarak kullanan ve Launchpad platformu ile büyük sükse yapan platformun, projelerinin başarısı da dikkat çekiyor.

Binance’in sunduğı projelerin ortalama getirisinin ortalama olarak tam 5 kat getiri sağladığı belirtilen verilerde, öne çıkan kripto para projeleri ise Bittorrent ve MATIC oldu.

Binance’e ek olarak bu alanda şirketin en büyük rakiplerinden birisi olan OKEx platformu ise, sunduğu IEO’ların ortalama yüzde 272 getirisi sağlaması ile iyi bir başarı elde etmesini bildi. OKEx’in sunduğu Blockcloud IEO’su neredeyse 4 kat getiri sağlarken, aynı zamanda Allive projesi de, yatırımcılarına şu ana kadar yüzde 145 oranında bir getiri sağladı.

Binance ve OKEx’in ardından ise en fazla kar sağlayan projeleri müşterilerine sunan platform Huobi oldu.

Proje bazlı bakıldığında ise, şu anda zirvede MATIC yer alıyor. MATIC’i ise yine bir diğer Binance IEO’su BTT takip ederken, TOP ve BLOC da listeyi tamamlayan projeler olarak dikkat çekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment