Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Weiss Ratings: Bitcoin Almak İçin En İyi Fırsat Dönemindeyiz!

Dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings’in kripto para kolu geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada Bitcoin’in mevcut görünümünün son 4 yılın en iyi alım fırsatı olduğunu iddia etti.

Weiss Ratings analisti Juan Villaverde’nin tahminine göre Bitcoin düzeltmesi ve 2015 yılından beri görülmemiş kadar iyi bir alım fırsatı dönemine girmek üzereyiz. Analist konu hakkında yaptığı açıklamada Bitcoin’in yakın zamanda 8.373 dolara kadar çıkmasının, olası bir düşüş ve düzeltme için zemin hazırladığını ve bu düşüşün çok iyi bir alım fırsat yaratacağını vurguladı.

Villaverde benzer bir fiyat düşüşünün 2012 yılı ile 2015 yılı arasında da gerçekleştiğini ifade etti ve ekledi:

”2012 yılının Ocak ayında Bitcoin birkaç ay önce 2 dolarken, token başına 7 dolara çıktıktan sonra yaklaşık %45 düzeltme yaşadı ve 4 dolara kadar geriledi. Ancak bu boğa koşusu için zemin hazırlığıydı ve devamı Bitcoin’i tarihinde ilk defa dört haneli bir bölgeye taşıdı ve 2013 yılında neredeyse 1.200 dolar zirvesine kadar yükseliş yaşandı.”

Lider kripto para birimi geçtiğimiz hafta bir anda 7.300 dolara kadar gerilemiş olsa da, basın saatine göre 7.847 dolardan işlem görmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment