Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Tahmin: Bitcoin Fiyatı 7 Ayda 7 Katına Çıkacak

Kripto para sektörünün en ünlü analistlerinden birisi olan PlanB, yeni bir iddia ortaya attı ve Bitcoin fiyatının 7 aylık bir süre içerisinde tam 7 katına çıkacağını söyledi.

Başarılı isim, konuyla ilgili olarak ortaya attığı iddiada blok ödülü yarılanmasını sebep gösterirken, bu yarılanma sonucunda arzın ciddi oranda kısılacağını ve bu sebeple Bitcoin’de ciddi bir artış yaşanacağını söyledi.

Başarılı analiste göre, bu blok ödülü yarılanması sonucunda lider kripto para birimi Bitcoin’in hacmi büyük bir artış yaşayacak ve 1 trilyon dolar bandına gelecek. Bu da, Bitcoin fiyatını koin başına 55 bin dolar yapacak.

Elbette ki blok ödülü yarılanması, şu anda kripto para sektörünün en öncelikli gündem maddeleri arasında yer alıyor. Geçmiş veriler de, blok ödülü yarılanmaları zamanlarında, Bitcoin’in ciddi bir ralli yaptığını bizlere gösteriyor. Ancak bu sefer tarihin tekerrür edip etmeyeceğini ise şu aşamda bilmek mümkün değil. Bakalım, lider kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki yılın Mayıs ayında hangi seviyelerde olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment