Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Yılda 5 Adet Playstation 5’ten Birini Kazanma Şansı Yakala!

Koin Bülteni ve Bitexen ortaklığında Twitter’da düzenlenen yeni yıl yarışmasını kaçırmayın! Sosyal medyada düzenlenecek olan çekilişe katılın, siz de PlayStation 5 kazanma fırsatı yakalayın!

Karantinada olduğumuz bu günlerde pandemi yüzünden evde sıkılmaya son! Koin Bülteni ve Bitexen olarak 2020’nin nihayet bitmesini kutluyor ve bunun için 5 kişiye toplamda 5 adet PlayStation 5 hediye ediyoruz!  Bugün Bitexen Twitter hesabıyla karşılıklı olarak Twitter sayfalarımızda başlattığımız bu yarışmaya 30 Aralık 2020 saat 23:59’a kadar katılım sağlayabilirsiniz. Nasıl mı?

Koin Bülteni ile PlayStation 5 kazanmak çok kolay

Türkiye’nin öncü dijital varlık platformlarından Bitexen ile ortaklaşa gerçekleştirilen bu sosyal medya kampanyası Yeni Yılda Bitexen’den 5 x PS5 Yarışması ismiyle yürütülecek. Kampanyayla ilgili işlemler Koin Bülteni ve Bitexen tarafından ortak olarak; Twitter üzerinden yapılacak.

Kampanyaya katılıp PlayStation 5 kazanma şansı elde etmek isteyen kişilerin yapması gereken yalnızca 4 şey var:

  • @koinbulteni ve @bitexencom Twitter adreslerini takip etmek,
  • Bitcoin’in Bitexen.com BTC/TRY Pro ekranındaki grafikte 1 Ocak 2020 saat 00.00’daki mum açılış değerini Türk Lirası cinsinden tahmin etmek,
  • Karşılıklı takipleştiğin 3 arkadaşını bu Tweet’e etiketlemek, Tweeti RT’lemek ve
  • Her iki hesaba yapılan yorumların toplamında en yakın tahmini yapan son kişi olup, PS5 kazanmak!

Hem Koin Bülteni hem Bitexen hesaplarından paylaşılacak olan kampanya için iki paylaşımdan en az birine katılmak yeterli.

Detaylar için katılım koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!