Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yine Aynı Hikaye: Hakkında Methiyeler Dizilen GRIN, Bir Gün İçinde Yüzde 97 Düştü

14 Ocak Salı günü hayatına başlayan gizlilik odaklı kripto para GRIN için, birçok kişi çok olumlu yorumlar yapıyordu. Mimbewimble adı verilen bir teknolojinin temel alınarak yapıldığı belirtilen koini, birçok yatırımcı ve madenci çok yakından takip ediyordu. Yatırımcılardan çok ciddi talep gören kripto para, bazı analistler tarafından ise ”Bitcoin’in teknolojisine en yakın kripto para” olarak dahi tanımlanıyordu.

Koin, hayatına başladığı ilk dönemde tam 260 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, daha sonra ise adeta baş aşağı çakıldı. O kadar hype yaratılan ve birçok kişinin de yatırım yapması ile sonuçlanan süreç, ilk izlenimlere göre daha şimdiden birçok kişi için kabus olmayı başardı çünkü; 260 dolar seviyelerinden işlem gören koin, sektörü etkileyen majör bir değişikliğin olmadığı bir ortamda tam yüzde 95’lik bir düşüş yaşadı.

Bu düşüşler trading hacimlerinde de kendini gösterirken, GRIN fiyatı şu anlarda 7.32 dolar olarak görülüyor. Yaşanan bu düşüşün ardından kripto para sosyal medya ortamlarında bazı yatırımcıların oldukça üzgün ve öfkeli olduğu gözlenirken; bir grup analist ise yatırım konusunda dikkatli olunması çağrısı yaptı.

Yatırım yaparken dikkat edilmesi ve iyi bir araştırılma yapılması gerektiğini belirten analistler; yaşanan bu süreç ile birlikte herkesin ciddi bir ders aldığını umduklarını da ifade etti.

Bakalım, kripto para piyasalarına girişi ile olumlu olumsuz büyük sükse yaratan GRIN’in bundan sonraki akıbeti ne olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment