Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yüzde 10 Üzerinde Yükselen DOGE, Ayıları Kovaladı!

Bir internet capsi ile de tanınan ünlü kripto para birimi Dogecoin, geçtiğimiz aylarda yakaladığı inanılmaz yükselişten sonra belirli bir düzeltme yaşadıktan sonra, yeniden adından söz ettirmeye başladı. DOGE bu haftanın başlarında yaşadığı düşüşten sonra yükselmeye geçti. En son yeşillenme dalgasında %10 ve üzeri kazançlar elde eden ”şaka tabanlı” proje, piyasanın lideri Bitcoin‘in de aralarında bulunduğu bir çok kripto para birimi düşerken yükseliş sergileyen nadir kripto para birimlerinden birisi oldu.

Doge geçtiğimiz 7 gün boyunca oldukça istikrarlı bir düşüş grafiği çizdi ve bir çok kişinin fiyatın artık dip seviyelere geldiğine inanmasına yol açtı. Haftaya 0.0044 dolar ile başlayan Doge, 23 Ekim tarihinde 0.0041 dolara kadar geriledi.

Dogecoin 7-day price graph | Source: CoinMarketCap

Daha sonra aynı gün içerisinde 0.0042 doları gören proje, ondan sonraki gün daha da düştü ve 0.0038 dolara kadar geriledi. Daha sonra kısa bir yükselme yakalayan Doge, aynı gün 0.0040 dolara çıktı ancak 25 Ekim tarihinde 0.0036 gibi çok düşük seviyelere tekrar düşüş yaptı.

Doge 26 Ekim tarihinin gecesi itibariyle ciddi bir yükselişe imza attı ve basın saatine göre %8.79 bir yükseliş ile 0.004183 dolardan işlem görmekte. İlginç olan ise ”sh*tcoin” projeleriyle dalga geçmek için üretilen ancak çok büyük bir başarıya dönüşen kripto para birimi projesinin bu yükselişinin sebebinin bilinmiyor olması.

Projenin kurucusu Jackson Palmer bile portföyünde hiçbir Dogecoin bulundurmadığını itiraf etmekte ancak proje yine de yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment