Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yüzde 33 Civarında Yükseliş Yaşayan Tron, Monero’yu Geçti – Sırada Cardano Mu Var?

Kripto para piyasası geçtiğimiz iki hatta üç haftadır yaşanan düşüş nedeniyle, milyarlarca dolarlık piyasa hacmi kaybetti ve neredeyse hiçbir kripto para birimi bu ayı piyasasının kazananı olmadı. Lider kripto para Bitcoin‘in 6.000 dolardan sonra önce 5.000 dolara, sonra 4.000 dolara ve en son da 4.000 doların altına kadar inmesi, bir çok küçük çaplı yatırımcıyı kaosa ve paniğe, daha sonra da panik satışlarına yönlendirdi.

Bunun yanı sıra Aralık ayında çıkması beklenen Bakkt platformunun da önümüzdeki Ocak ayına ertelenmesi, yatırımcıyı iyice korkutmuş olabilecek nedenlerden birisi. Ancak özellikle son iki gündür bütün kripto para piyasası yeşile çalmakta ve basın saatine göre CoinMarketCap üzerinde piyasa hacmine göre top 100 arasında yer alan kripto paraların arasından sadece 8 tanesi düşüş yaşamakta ki bunlar da %5 ve altında yer alıyor.

Bitcoin Cash hard fork’u sonrası ortaya çıkan Bitcoin Cash SV kripto para birimi, geçtiğimiz tarihlerde hızlı bir yükseliş yaşamış ve piyasa hacmi açısından yedinciliğe kadar çıkmıştı ki bu top 10’un bir nebze olsun değişmesine, Monero‘nun top 10 dışında kalmasına neden oldu. Bu esnada inanılmaz bir yükseliş yaşayıp %33 civarına kadar çıkan Tron, önce Monero’yu geçti ve basın saatine göre aralarında 30 milyon dolarlık bir piyasa hacmi farkı bulunuyor.

 

 

Basın saatine göre %33.88‘lik yükseliş yaşayan Tron, 1.106 milyar dolarlık piyasa hacmi ile onuncu sıradaki Cardano‘dan sadece 40 milyon dolar piyasa hacmi geride ve bu şekilde yükselmeye devam ederse Cardano’yu geçebilir. Cardano ise %15.66’lık yükselişle, top 10 arasında en çok kazandıranlardan birisi konumunda.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment