Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zebpay Avustralya’da Yeni Ofis Açıyor

Singapur merkezli kripto para borsalarından Zebpay Avustralya’daki kripto para sektörüne giriş yaptı.

Şirket geçtiğimiz gün bir basın duyurusu yayınlayarak Avustralya’daki kripto para sektörüne giriş yaptığını ve bundan böylece Avustralya’daki kripto para yatırımcılarına doğrudan hizmet vereceğini açıkladı. Şirket tarafından yayınlanan duyuruda şirketin Mlebourne’da yeni bir ofis açacağını, yerel müşterilere Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin üzerinden hizmet vereceğini görüyoruz.

Aslen Singapur merkezli olan Zebpay Avustraya’daki müşterilere doğrudan hizmet verebilmek için bundan bir süre önce Avustralya İşlem Rapor ve Analiz Merkezi ile iletişime geçmiş, ülkenin finansal istihbarat birimi olan bu kuruluştan lisans almaya çalışmıştı. Bu süreci başarıyla tamamlayan Zebpay bunun ardından Avustralya Dijital Ticaret Derneği’nin üyesi oldu.

Zebpay’in Avustralya departmanından sorumlu olan Sandeep Khurana, konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu ve şu yorumu yaptı:

“Avustralya’yadaki net kripto para düzenlemelerinin, yeniliğe, fintech sektörüne ve kripto paralara duyulan açlığın burayı Zebpay için gayet uygun bir pazar haline getirdiğini düşünüyoruz.”

Zebpay geçtiğimiz ekim ayında Hindistan‘daki müşterilere hizmet vermeyi bırakmak zorunda kalmıştı. Bunun başlıca sebebi Hindistan Hükümetinin kripto para sektörüne yönelik aldığı bazı yasaklama kararlarıydı. Ancak görünüşe göre şirket Hindistan pazarından çıkmış olsa da uluslararası bağlamda hizmet vermeye devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment