Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zebpay CEO’su Hindistan’daki Son Gelişmeler Hakkında Konuştu

Kripto para piyasalarına karşı takındığı olumsuz bakış açısı ile adından sıkça söz ettiren Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Zebpay’in CEO’su Ajeet Khurana, AMB Crypto isimli web sitesine özel bir röportaj verdi.

Bankaların kripto para borsalarına hizmet vermemesi kararı ile sonlanan süreçte, Hindistan’daki birçok kripto para yatırımcısı ciddi şekilde mağdur olmuş ve bu yaklaşım; dünya genelinde kripto para camiası tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Her ne kadar şu anda Hindistan’da hizmet veremiyor olsalar da, Khurana yavaş yavaş atmosferin olumluya döndüğünü ifade ederken, işler iyi gitmeye başladığında yeniden Hindistan pazarına döneceklerinin sinyallerini verdi. Ülkenin kripto paralara olan bakışının yavaş yavaş iyileştiğini belirten başarılı yönetici, şunları söyledi:

”Şu anda global çapta bakacak olursak, regülasyonlar iyi durumda ve iyi gitmeye de devam ediyor. Aynı şeyi Hindistan için de söylemek mümkün. Hizmeti durdurma kararı almamızın altındaki tek sebep de, müşterilerimizin daha fazla zarar görmesini ve zor durumda kalmasını engellemekti. İşler tekrar olumluya döndüğünde, Hindistan’da yeniden hizmet vermek bizim için de harika olacak.”

Khurana, şu anda Bitcoin ile ilgili olarak da gelişimin devam ettiğini ifade ederken, global anlamda adaptasyonun  ve kullanım oranlarının artmasının ise, zaman isteyen bir süreç olduğuu sözlerine ekledi. Khurana, aynı zamanda Bitcoin’in geleceğin parası olup olmadığını bilmediğini ve paranın muhteşemleştirilmiş bir versiyonunu bulmanın çok zor olduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment