Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zengin Baba Yoksul Baba Kitabının Yazarı: Bitcoin, Ortaya Çıkan En Güçlü Bankalardan Biri

Bestseller bir kitap olan Zengin Baba Yoksul Baba adlı eserin yazarı olan ünlü yazar Robert Kiyosaki, Bitcoin ile ilgili olarak ilgi çekici açıklamalar yaptı.

Kitabı 40 farklı ülkede best seller olan ve 32 milyon adet satan Kiyosaki, Bloomberg’e verdiği demeçlerde Bitcoin’in şimdiye dek ortaya çıkan en büyük bankalardan birisi olduğunu söyledi.

Kendi kitabı, kişisel finans anlamında yazılmış en iyi kitaplardan birisi olarak gösterilen Kiyosaki, temel olarak altın, petrol ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarına oldukça güvendiğini söyledi.

Daha sonra Bitcoin ile ilgili olarak fikri sorulan Kiyosaki, lider kripto para birimi ile ilgili olarak övgü dolu sözler kullandı. Kiyosaki, şöyle konuştu:

”Bana kalırsa bu durum çok ilginç. Bitcoin, FED’e kafa tutan bir şey. FED ki, şu ana dek ortaya çıkmış en büyük bankalardan birisi. Bu, gerçekten de harika bir meydan okuma.”

Başarılı yazar, kendisinin teknoloji ile arasının pek iyi olmadığını ve bu sebeple de kripto paralardan uzak durduğunu söyledi. Ancak buna karşın, Kiyosaki, yatırımcılara kendi iç seslerini dinleme çağrısı da yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment