Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ZenGo CEO’sundan Tepki Çeken Bitcoin, XRP ve TRX Tahmini!

Kripto para piyasası 2020 yılına durağan bir giriş yapsa da, ZenGo isimli kripto para cüzdanının CEO’su Ouriel Ohayon, topluluğu harekete geçirmeye yetecek bir paylaşımda bulundu.

Bitcoin 1.000 Dolar Altına Düşecek!

Ohayon’un şaka olarak yayınladığı tweet’inde Bitcoin‘in 1.000 dolara ineceği, ABD Başkanı Donald Trump‘ın Twitter’da BTC biriktirmeye başlayacağı, Tron ve XRP‘nin en önemli kripto para birimleri olacağı, Satoshi Nakamoto‘nun kimliğinin ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Tweet kısa bir süre bu şekilde yayında kalsa da, bundan birkaç dakika sonra Ohayon tarafından bunun bir şaka olduğu belirtildi. Aslında tahminlerinden birkaç tanesi oldukça olası gözüküyor. Bitcoin’in 1.000 dolar altına düşmesi şu an mümkün gözükmese de, ilerleyen günlerde piyasanın ne yöne gideceğini tahmin etmek zor.

Buna ek olarak Satoshi Nakamoto’nun kimliğinin ortaya çıkması da birçok yatırımcı tarafından gerçekleşmesi muhtemel bir olay olarak yorumlanıyor. Lightning Network’ün inanılmaz bir kabule ulaşacağını söyleyen Ohayon, aslında en yakın zamanda gerçekleşecek tahminini yapmış olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment