Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zirveden Yüzde 46 Düşen Altcoin’de Balinalar Hala Satıyor: Düşüş Sürecek Mi?

Bir kripto para balinası, ağustos ayından bu yana 14 kat yükselen Tellor Tributes (TRB) özelinde yaptığı milyonlarca dolarlık transfer ile dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı yükselişle yatırımcıları arkasından baktıran TRB, balinaların radarında yer almaya devam ediyor. Son olarak bir kripto para balinası milyonlarca dolar değerinde TRB işlemiyle gündeme geldi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 15 Kasım günü harekete geçen bir balina, kripto para borsası Binance’e 2,6 milyon dolar değerinde 30.024 TRB yatırdı.

Uzmanlar yapılan bu milyonlarca dolarlık transferi satış öncesi hazırlık işlemi olarak yorumladı. Daha önce balinaların Binance’e milyonlarca dolar değerinde TRB yatırması altcoin fiyatında ciddi düşüşlerle sonuçlanmıştı.

CoinGecko verilerine göre geçtiğimiz 4 günlük süreçte %40’dan fazla değer kaybeden TRB 143,61 dolardan 77,58 dolara kadar gerilemişti. Fakat TRB fiyatı bu son balina aktivitesinden gözle görülür oranda etkilenmedi. Son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen TRB, yazım esnasında 87,25 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!