Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ABD’deki 2 Bin Süpermarketten Bitcoin Alınabiliyor

Kripto para işlemlerinin yapılabildiği Coinstar büfeleri günümüzde ABD genelindeki 2 binden fazla süpermarkette görülebiliyorlar.

Coinme ile işbirliği yapan ve insanlara itibari paradan kripto paraya dönüşüm yapma imkanı tanıyan Coinstar büfelerinin sayısı geçtiğimiz birkaç ay içerisinde kayda değer oranda artış gösterdi.

Coinme geçtiğimiz günlerde toplam büfe sayısıyla ilgili bir açıklama yayınlayarak bu artışı gözler önüne serdi. Başlangıçta 70 civarında makineyle yola çıkan bu şirket, günümüzde ABD’nin 19 farklı eyaletindeki 2 binden fazla süpermarkette hizmet veriyor.

Coinstar bu yılın başında yeni bir duyuru yayınlayarak insanların bu büfelerden Amerikan Doları karşılığında Bitcoin satın alabileceklerini, maksimum işlem limitinin ise 2 bin 500 dolar olduğunu açıklamıştı. Şirket CEO’su Jim Gaherity, konu hakkında yaptığı açıklamalarda insanların bu duyuruyu epey olumlu karşıladıklarını ve şirketin gitgide büyüdüğünü belirtti.

Coinme’nin geçtiğimiz günlerde yayınladığı duyurusu ayrıca gösteriyor ki Coinstar ve Coiinme arasındaki işbirliği iki şirket için de epey yararlı olmuş. Çünkü Coinstar, Coinme ile işbirliği yapmaya başladıktan sonra haftalık bazda yüzde 15 oranında daha fazla kullanıcıy hitap etmeye başladı. Coinstar CEO’sunun konu hakkındaki yorumu şu şekilde:

“Coinme ile birlikte çalışıyor olmaktan epey memnunuz. Önümüzdeki aylarda daha büyük pazarlara giriş yapmaya kararlıyız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment