Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Craig Wright ile Kapışan Holdnaut’un Yardımına Twitter Koştu!

Bitcoin SV kurucusu Craig Wright’ın tehditler savurduğu, dava açtığı ve kimliğini ifşa edene 5 bin dolar ödül vaat ettiği Twitter kullanıcısı Holdnaut’un yardımına, kripto para Twitter kullanıcıları koştu. Twitter’da gündeme ilk olarak Lightning meşalesini başlatması ile gelen ve güzel işlerin altına imza atan kullanıcı, daha sonra sektörün neredeyse hiç sevilmeyen ismi Craig Wright ile bir tartışma yaşamıştı.

Wright’ı bir sahtekar olarak nitelendiren başarılı isim, buna karşın Wright’ın kendisine dava açacağını açıklaması ile şok olmuştu.

Bunun üzerine Hodlnaut’un masraflarını karşılamak ve ona destek olmak için başlatılan fon toplama web sitesi, Twitter’dan birçok kişinin yardımını almayı başardı. #WeAreAllHodlNaut (Hepimiz Hodlnaut’uz) etiketine destek mesajları yağarken, web sitesindeki bağış bölümüne yapılan katkılar ise 10 bin doları aştı.

Web sitesinde konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

”Hepimizin favorisi olan ve çok sevdiğimiz Hodlnaut, Craig Wright tarafından zor durumda bırakılmaktadır ve o isim, Hodlnaut’a dava açmıştır. Wright’ın yasal ekibinden gelen belgeler de, kendisi tarfından paylaşılmıştır. Wright’ın kendisini Bitcoin kurucusu Satoshi olarak tanıtmasına tepki gösteren Hodlnaut’a, yapacağımız bağışlar ile destek verelim.”

Web sitesinde, ayrıca Holdnaut’a yapılacak bağışlar ile Wright’a karşı cephe alınması ve doğrunun sesini duyurmaya yardımcı olunması gerektiği de ifade edildi.

Holdnaut’un da bu açılan dava karşısında kendi yasal ekibini kurduğu ve gerekli çalışmalara başladığı bir başka detay olarak paylaşıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment