Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

0.92 Dolardan XRP Alan Yatırımcı Acaba Şimdi Ne Yapıyor?

Son 24 saat içerisinde Bitcoin‘de görülen düşüş konuşulurken XRP tarafında acaba neler konuşuluyor? Beklenmedik düşüş gören kripto paralar arasında bulunan Ripple (XRP), sosyal medyada gündeme gelen coinler arasında. Bir yatırımcının 0.92 dolardan XRP alıp büyük kayıp vermesinden çocukları için uykusuz kalarak XRP yatırımı yapanlara kadar birçok kişi Ripple konusunda dertli. Peki XRP’nin düşüşüyle birlikte kullanıcılar neler söyledi? Gelin biraz sosyal medyanın nabzını yoklayalım.

Ripple (XRP) fiyatı, son 24 saat içinde %20’nin üzerinde düştü ve bazı traderlar görülen fiyat gerilemesiyle birlikte sosyal medya üzerinde yorumlar yapmaya başladı. Örneğin, Twitter kullanıcısı WhalePanda’nın paylaşımı kullanıcılar arasında oldukça ilgi çekti. WhalePanda, Coinbase borsasından 0.92 dolardan XRP alan bir kişi olduğunu söyleyerek Bitcoin yatırımcılarının üzüntüsünü hafifletmeye çalıştı.

2 gün önce 0.92 dolardan XRP almış

WhalePanda, 24 Kasım’da Coinbase borsasından 0.92 dolardan XRP satın alan bir kişiden bahsederek aşağıdaki grafiği paylaşmıştı:

xrp
26 Kasım tarihine geldiğimizde, kullanıcı paylaştığı gönderiyi alıntılayarak şunları söyledi:

“Eğer Bitcoin’in bugün yaşadığı yüzde 15’lik düşüş sizi korkuttuysa bir de buna bakın. 2 gün önce 0.92 dolardan Ripple alan birisi var, şu anda XRP 0.54 dolar değerinde. O yüzden endişelenmeyin, bugün güzel bir gün geçiriyorsunuz.”

Reddit kullanıcıları da dertli

24 Kasım tarihinde Reddit’in Ripple subreddit’inde yeni bir tartışma başlığı açıldı. XRP hakkında yorumlarını dile getirilen Reddit kullanıcıları oldukça karışık paylaşımlarda bulundu. Bazıları XRP’nin bullish olduğunu dile getirirken bazıları kripto paralar konusunda tamamen ümitsiz olduğunu söyledi. Qvesos isimli kullanıcı ise XRP için neler yaptığını bütün yorgunluğuyla anlattı.

“Tükendim, duygusal bir zombi gibiyim”

XRP ve bazı altcoinlere yatırım yapmak için toplamda 768 gündür köle gibi çalıştığını aktaran Qvesos, sosyal hayatına kadar tükendiğini söyledi. Uykusuzluktan dem vuran kullanıcı, eski güzel günlerinin hatıra defterinden bir sayfa gibi göründüğünü ifade etti. 22 yaşında olduğunu belirten Qvesos, diğer yaşıtları gibi rap müzik veya gereksiz şeylerle ilgilenmediğini ve çocuklarına XRP bırakmak istediğini şu sözleriyle dile getirdi:

“Şu anda 22 yaşındayım ve belki 17 yaşındaki bir rapçi gibi davranmalıyım ancak bir yetişkin gibi davranmam gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarıma XRP bırakacağım, böylece benim gibi finansal özgürlüğe sahip olmak adına çılgınca çalışıp didinmek zorunda kalmayacaklar.”

XRP 5 dolara çıkmadan elindekileri satmayacağını söyleyen Qvesos, yaptığı bu fedakarlığın ilerde ailesiyle şükran günü sofrasının güzel bir konusu olacağını söyleyerek herkese iyi şanslar diledi.

xrpEkşi sözlük’ten de yorum geldi

nehatiralarvardi isimli kullanıcı, Ripple başlığında 12 Aralık tarihinden önce satış yaparak pozisyondan çıkmayı planladığını ancak piyasanın ters köşe yaptığını ifade etti ve şunları yazdı:

“Açıkçası bu sefer inanıyordum zirve deneyeceğine ama sanırım bir daha asla 3 dolar seviyelerini göremeyecek o kesinleşti. Olursa 1 dolar olursa satar çıkarım bir daha arkama bile bakmam. 60-70 cent civarında alan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sonuçta sizler kaybedeceksiniz birileri kazanacak. Benim gibi holderlara sabır diliyorum.

Her zamanki senaryosunu oynamış, milleti tokat manyağı yapmış koinimsi.”

0.54 dolarlık seviyesini şimdilik koruyan Ripple’ın ilerleyen günlerde yatırımcılara neler getireceğini hep birlikte göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!