Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

0x (ZRX) En Değerli Ethereum Projesi Olmaya Aday!

0x‘in 17 Ekim Çarşamba günü Coinbase kripto para borsasında listelenmesinden sonra yaşadığı fiyat artışı, söz konusu ERC-20 token projesini piyasa hacmine göre diğer ERC-20 tokenlerinin önüne attı. ZRX’in şu an önündeki tek Ethereum tabanlı proje, CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in kendi token projesi olan BNB veya Binance Coin. Buna rağmen ZRX son dönemlerde yaşadığı gelişmelerle en değerli ICO öncesi tokenlerden birisi olduğunu zaten kanıtladı.

Söz konusu kripto para birimi dünyanın en büyük borsaları arasında gösterilip, en fazla kullanıcıya sahip olan Coinbase’e giren ilk ve şuana kadar tek ERC-20 tokeni unvanına da sahip.

Coinbase 0x’i listelediğini daha önce belirtmiş olsa da, platformda aktif olarak trading işlemlerinin hizmete açılması için düzenleyici kurumların onayı gerekiyordu ve o onay da bugün geldi.


CoinMarketCap verilerine göre 0x’in yaşadığı yükselme basın saatine göre %26.54 civarında ve tokenin toplam piyasa hacmi yarım milyar doları geçti. Gün içerisinde inanılmaz bir yükseliş yakalayan ZRX, bu yazının kaleme alındığı an itibariyle 0,942931 dolardan işlem görüyor ve yakında yeni artışlar ve gelişmeler ile yine kendinden söz ettirecek gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment