Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1 Mart’ta İstanbul’da Gerçekleşecek Bitcoin Konferansının Detayları

Blockchain & Bitcoin Konferansı Türkiye’de uzmanlar kripto paranın evrensel anlamını ve finans teknolojilerinin geleceğini konuşacaklar

1 Mart İstanbul’da Blockchain & Bitcoin Konferansı Türkiye gerçekleştirilecektir. Etkinlik, kripto paralar, Blok Zincirinin gelişmeleri ve bu sektörlerdeki yatırımlar hakkında olacaktır.

 

Konferansın programı üç basamaklı olacak: Blok Zinciri, FinTech ve ICO. Türkiye’den ve baska ülkelerden (Bulgaristan, ABD, Singapur) gelen sektörlerin uzmanları bu konularda olan konuşmalarını sunacaklardır.

Konuşmacılar, Blok Zincirini kullanmak için en uygun sektörler (finans hizmetleri, eğitim, etkinlikler, sigorta) hakkında anlatacak ve aktüel konularla ilgili konuşacaklardır: Blok Zincirindeki güvenlik, sektörün mevzuatı, ICO sektörünün gelişmesi, Blok Zinciri projelerine yatırım.

Uzmanların konuşmalarının dışında konferansın programında iki panel konuşması olacaktır. Paneller sırasında konuşmacılar kripto paranın evrensel anlamını ve onun dünya ekonomisine etkisini, FinTech sektörünün geleceğini konuşacaktır.

“Blok Zinciri” konusundaki konuşmalar

Konu, “Kripto paranın ve Blok Zinciri teknolojisinin dünya çapındaki anlamı ve etkisi”. Uzmanlar, Blok Zinciri ve kripto para alıştığımız dünyayı birkaç yıl içinde nasıl değiştirebilir diye konuşmak için toplanacaktır.

Uzman olarak konuşmaya katılanlar:

Mahir Çipil, Ray Sigorta şirketinin pazarlama müdürü.

Cemil Şinasi Türün, ‘Blockchain Evangelist’ ve kripto para ile Blok Zinciri teknolojisini kullanan ilk Türk projelerinin kurucusudur.

Onur Baran Çağlar, finans, telekomünikasyon ve Blok Zinciri teknolojileri danışmanı.

ABD’den Gordon Einstein, CryptoLaw Partners hukuk şirketinin yönetici ortağı.

“FinTech” konusundaki konuşmalar

Konu, “Finans teknolojileri sektörünün geleceği”. Panel konuşmacıları, Blok Zinciri açısından FinTech sektörünün muhtemel gelişme yollarını konuşmak için buluşacaklardır.

Konuşmaya katılanlar:

Patrick Bosteels, Stage-Co girişiminin ve katılımcıları yetenekli çocuklara programalama öğreten CoderDojo gönüllü ağının ortak kurucusudur.

Bülent Tekmen, Colendi isimli Türk FinTech girişiminin ortak kurucusudur.

Stefano Virgilli, bu günlerde Singapur’da çalışan Italyan girişimcisidir. Stefano, Copernicus Gold isimli FinTech şirketinin pazarlama müdürü, iş kuluçka merkezinin danışmanı ve küçük işletmelerin rehberidir.

Blockchain & Bitcoin Konferansı Türkiye’nin katılımcısı olun, ve Blok Zinciri sektörü ile ilgili uzman fikirlerini canlı öğreneceksiniz!

Konferansa biletlerimiz bitiyor Kayıt olma fırsatını kaçırmayın! Konferansa bir hafta ve sadece 50 bilet kaldı. Son 750 liralık biletler katılımcılarını bekliyor. Kayıt ol !

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment