Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 Milyon Dolarlık ChainLink (LINK) Aldı: Three Arrows Büyüyor!

Three Arrows Capital, 10 milyon dolar değerinde Chainlink (LINK) aldı. Milyonlarca Grayscale Bitcoin Trust hissesine sahip olan şirket, yaptığı yüklü miktardaki LINK yatırımı ile şirketi büyütme hedefinde emin adımlarla ilerliyor.

Deribit kripto para borsasının büyük bir kısmını da elinde bulunduran Three Arrows Capital, yaptığı Chainlink (LINK) yatırımıyla adından söz ettirmeyi başardı. Analist Nick Chong’un paylaştığı bilgilere göre şirket, 18 Kasım gecesi Bitcoin fiyatında görülen 1000 dolarlık ani bir düşüşten yararlandı. BTC’nin düşüşü sırasında diğer kripto para birimlerinde görülen talep artışını vurgulayan Chong, Three Arrows Capital’ın da bu durumdan iyi bir şekilde faydalandığını ifade etti. 

Chong’a göre, LINK Bitcoin’de görülen düşüş sırasında 14.50 dolardan 12.50 dolara düşmüştü. Fakat analist, Binance kripto para borsası üzerinde bulunan bir adresten 10 milyon dolar değerinde LINK alındığını aşağıdaki veriler ışığında açıkladı:

chainlink-link

Analist, LINK dip seviyedeyken 351 bin LINK alımı yapanın Three Arrows Capital olduğunu ifade etti ve alınan tokenların kripto para borsası FTX’e gönderildiğini söyledi. Konuyla ilgili paylaştığı tweeti Three Arrows Capital CEO’su Su Zhu’nun beğendiğini söyleyen analist “Bu onaylama anlamına mı geliyor?” diye sorarak yorumlarına devam etti.

Three Arrows Capital’ın kripto para yatırımları

Chong, Twitter üzerinde şirketin sahip olduğu kripto para yatırımlarından da bahsetti. Şirketin WBTC’de 100 milyon dolar, ETH’de 50 milyon dolar ve DAI’de 6 milyon dolarlık yatırımı bulunduğu ifade edildi. Aynı zamanda şirketin Aave’ye 275 Yearn.Finance (YFI) ve 13 milyon dolarlık LINK gönderdiği, 1.5 milyon SUSHİ ile farming yaptığı da belirtildi.

Chainlink (LINK) fiyatında son durum

CoinGecko, Chainlink (LINK) fiyatının şu anda 13.66 dolar seviyesinde fiyatlandığını gösteriyor. LINK, son 24 saatte %3.6, son bir hafta içerisinde ise %6.8 yükseldi. Piyasa değeri 5 milyar doların üzerinde olan LINK, piyasa değerine göre diğer borsalar arasında beşinci sırada yer alıyor.

chainlink-link

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!