Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 Nisan 2019: Kripto Para Piyasası Genel Görünüm

Bitcoin geçtiğimiz 2 Nisan tarihinde 4.200 dolar direncini kırdıktan sonra, yükselişini ara ara devam ettirmeyi başardı ve 5.200 dolar bandına kendisini attı. Bitcoin’in yanı sıra o esnada Litecoin, Bitcoin Cash ve EOS gibi önde gelen kripto para birimleri de ciddi bir yükseliş elde etti.

Bitcoin

BTC 5.300 doları test etmesinden sonra 5.200 dolara kadar gerileyip hafif bir düzeltme tecrübe etmişti ancak basın saatine göre yeniden 5.200 dolardaki kritik seviyenin üstüne çıktı ve 5.228 dolardan kendisine alıcı bulmakta.

Twitter üzerinde oldukça tanınan kripto para analistlerinden birisi olan DonAlt, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir gönderisinde Bitcoin’in 6.000 dolar kırılmasından ortaya çıkan boşluğu doldurmak için yeni bir trend başlatabileceğini ancak Nisan ayının sonuna kadar büyük bir hamle olmayacağını ifade etti.

İkinci sırada yer alan Ethereum ise 200 dolara kadar zorlayacağı düşüncesini birçok yatırımcıya aşıladıktan sonra tekrardan 180 doların altına indi ve basın saatine göre oldukça durağan bir grafik çizmekte. Ethereum’un aksine en büyük altıncı kripto para birimi konumundaki EOS ise %5.75’lik yükseliş ile top 10 içerisinde en çok değer kazanan kripto para oldu ve bir zamanlar 3 doların üzerine çıkmak için bile zorlanırken, artık 6 doları test etmeye başladı.

Top 10 içerisinde ani yükseliş ile yoluna devam eden Cardano ise 200 milyon dolarlık toplam piyasa hacmini elde edebilirse önündeki Stellar’ı geçip en büyük sekizinci kripto para birimi haline gelebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment