Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

100.000’den Fazla Finans Uzmanı, SIMON Aracılığıyla Bitcoin Hizmeti Alabilecek

New York merkezli fintech şirketi SIMON Markets, varlık yöneticilerini Bitcoin’le ilgili eğitici içerikler ve yatırım araçları ile buluşturabilmek için kripto para şirketi NYDIG ile iş birliği yapmaya başladı.

SIMON Markets’ın müşterisi olan varlık yöneticileri kendileri için tasarlanmış müfredatı izleyerek Bitcoin’in sunduğu fırsatlar, işleyiş şekli gibi konular hakkında eğitim alabilecekler.

NYDIG ile sağlanacak entegrasyon sayesinde SIMON’ın platformunu kullanan varlık yöneticileri, kendi müşterilerini kurumsal düzeydeki saklama ve işlem gerçekleştirme hizmetleri ile buluşturabilecek.

SIMON’ın ürün yelpazesi, müşterilerine ait toplamda 5 trilyon dolarlık varlığı temsil eden 100.000’den fazla finans uzmanının erişimine açık durumda.

Varlık yöneticisi Stone Ridge’a bağlı olan NYDIG’in CEO’su Robert Gutmann, “SIMON ile kurduğumuz ortaklık, varlık dağıtırken Bitcoin’e yer vermek isteyen yatırım danışmanlarının bunu güvenli ve kolay bir şekilde yapabilmesini sağlayacak.” dedi.

NYDIG tarafından yayımlanan Mart 2021 tarihli bir anket, yatırımcıların %82’sinin danışmanlık hizmeti aldığı kişinin Bitcoin hakkında bilgi sahibi” olmasını istediğini, %62’sinin Bitcoin hakkında “tavsiye alabileceği” bir danışmanla çalışmayı tercih edeceğini ortaya koymuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!