Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

11,5 Trilyon Dolarlık Fidelity’den Bitcoin’de ATH’ın Neden Kırılamadığına Açıklık!

Yönetimi altında 11,5 trilyon dolar değerinde varlık bulunan Fidelity’nin yöneticisi, Bitcoin fiyatında yeni ATH seviyesinin neden gelmediğini açıkladı.

Bitcoin ETF ihraççısı Fidelity’nin Küresel Makro Direktörü Jurrien Timmer Twitter’dan yaptığı açıklamada, Bitcoin ağının son dönemde fiyat yükselişine rağmen yavaşlaması ve buna paralel olarak fiyat ile arasındaki ilişkiyi ele aldı.

Timmer, Bitcoin fiyatı ile benimsenme konusunda yaşanan ayrışmanın Bitcoin’in potansiyel olarak yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyeye ulaşmasını biraz yavaşlattığını öne sürdü. Öte yandan yönetici, Bitcoin’in yeni rekor seviyelere ulaşabileceğini, ancak ağın büyümesinin yeniden hızlanması durumunda bunun gerçekleşebileceğini ifade etti.

Jurrien Timmer tarafından paylaşılan grafiğe göre Bitcoin’in ağ büyümesi birçok teknolojik gelişmede görüldüğü gibi bir S eğrisini takip ediyor.

Fidelity yöneticisine göre Bitcoin’in ağ büyümesi, kripto paranın doğasındaki kıtlık, parasal ve politik döngüler ile yatırımcı duyarlılığı tarafından yönlendiriliyor.

Bitcoin’in değer saklama potansiyeline de değinen Fidelity yöneticisi, Bitcoin’in üssel bir altın olduğunu savunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!