Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2.5 Milyar Dolarlık Fon Yöneten OneRiver, Coinbase ile Anlaştı

Dünyanın en büyük fon yöneticilerinden biri olan OneRiver, yatırımcılarına kripto para hizmeti sunabilmek amacıyla kripto para borsası Coinbase ile anlaştı.

Coinbase’in 11 Şubat tarihinde resmi internet adresinden yaptığı açıklamada, “Coinbase Prime müşterileri, tüm varlıklarını Prime platformunda veya Coinbase Custody’de tutarken, ticarette uzman olan OneRiver’ın ONE Digital SMA’ini kullanabilecekler.” dedi.

ONE Digital SMA, tam şeffaflık sağlayarak ve gelirleri optimize ederek müşterilere kripto para hizmeti sunmak isteyen varlık yöneticileri için bir platformdur.

Coinbase Kurumsal Başkanı Brett Tejpaul yaptığı açıklamada:

Coinbase Prime müşterileri kendilerine ayrılmış hesaplarında dijital varlıklara sahip olmak istiyor, fakat aynı zamanda geleneksel yatırımlarda olduğu gibi yatırım yönetim hizmeti de talep ediyorlar.

dedi.

Coinbase Prime’ın, yatırım süreçlerini, güvenlik gereksinimlerini ve izinleri tek bir platformda toplamak amacıyla OneRiver’la iş birliği yaptığı belirtiliyor.

Daha öncelerde de kripto para borsası Gemini, yatırımcılarına SMA (ayrı olarak yönetilen hesap) platformu sunmak için 3iQ Digital Assets ve dijital varlık yöneticisi Bitria ile bir araya geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!