Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2 Milyon Hedefleyen Blockchain Şirketi 4 Milyon Dolar Topladı

Dağıtılmış kayıt defteri (DLT) tabanlı platformlar geliştiren Horizen Labs, geçtiğimiz günlerde bir duyuru yayınlayarak 4 milyon dolar değerinde yatırım topladığını açıkladı.

Bir Blockchain şirketi olan Horizen Labs bundan birkaç hafta önce toplamda 2 milyon dolar değerinde yatırım toplayabilmek için yola çıkmıştı. Horizen Labs, bu süreç boyunca özellikle kurumsal yatırımcılara hizmet veren Digital Currency Group ve Liberty City Ventures gibi isimlerin ilgisini çekmeyi başararak 4 milyon dolarlık yatırım aldı.

Şirket başlıca ticari amaçlarla kullanılabilen SaaS (service-as-a-service) tabanlı ürünler geliştirmeyi hedefliyor. SaaS ürünlerini kullanan şirketler veya bireyler, bu sayede yaptıkları işi çok daha verimli bir hale getirebiliyorlar.

Digital Currency Group’un CEO’luğunu üstlenen Barry Silbert da SaaS ürünlerinin avantajları hakkında konuştu ve şu açıklamayı yaptı:

“Şirketer bu ürünleri kullanarak Blockchain teknolojisini kendi yaptıkları işlere uyacak şekilde geliştirebiliyorlar ve bu da Blockchain sektörünün genel olarak kalkınmasını sağlıyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment