Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2019 Yılının İlk Aylarında En Çok Kazandıran Kripto Paralar!

2019 yılının ilk çeyreği bitti ve kripto para piyasası için de oldukça dalgalı geçen bir üç ayın sonuna gelindi.

Lider kripto para birimi bu süre zarfında %11.7’lik somut bir yükseliş elde etti. Bitcoin’in yanı sıra birçok alt koin için de somut kazanımlar elde edildi ve kripto para piyasası özellikle Mart ayında ciddi bir yükseliş yakaladı. Messari tarafından yapılan bir araştırmaya göre 21 alt koin 2019 yılının ilk çeyreğinde değerini minimum ikiye katladı ve bunların arasında Enjin Coin, Binance Coin, Tezos, Ontology, Basic Attention Token gibi isimler yer alıyor. Toplam piyasa hacmine göre en büyük beşinci kripto para birimi Litecoin ise %99.69 ile bu listeye girmeyi kıl payı kaçırdı.

En çok kazandıran top 10 kripto para arasında yer alan üç proje, 25 milyon doların altında oldukça düşük bir toplam piyasa hacmine sahip ve bunlar sırasıyla Everex, Numeraire ve Ripio olarak gözükmekte. Bu çeyreğin gerçek kazananlarından birisi ise kripto para yatırımcılarının yakından bildiği Ravencoin oldu. En çok kazandıran ise %792 ile PCHAIN isimli kripto para projesi gibi gözükmekte.

Binance Coin yaşadığı yükselişin büyük bir çoğunluğunu yeni yapmaya başladığı ICO projelerine borçlu. Bilindiği üzre bir süredir pasif durumda olan Binance’nin ICO platformu Binance Launchpad, Tron’un BitTorrent Token projesiyle 2019 yılının ilk satışını gerçekleştiğinden bu yana inanılmaz bir artış yaşadı ve yükseliş hala sürüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment