Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2024’te 1 Dolar Olabilecek Düşük Hacimli Meme Coinler: Sealana Başı Çekiyor

Kripto para piyasası analistlerine göre lider kripto Bitcoin’in dominansı etkisini kaybediyor. BTC’nin pazar payının hafif düşüş göstermesi, yatırımcıların altcoin projelerine yöneldiği yönündeki spekülasyonlara yol açıyor. 

Kripto analist Michaël van de Poppe’nin 1 Mayıs tarihli X paylaşımında, “Bitcoin hakimiyeti muhtemelen zirveye ulaştı, altcoinler BTC çiftlerinde uyanmaya başlıyor. Bu da hareketin başladığı anlamına geliyor.” şeklinde yorum yapması gündemi meşgul ediyor. 

BTC’nin hakimiyetinde düşüş yaşanması, olası bir altcoin yükselişini tetikler yorumları yapılıyor. Zira yatırımcıların sermayelerini daha istikrarlı olan BTC’den altcoinlere doğru taşıma kararı verebileceği düşünülüyor. 

Altcoinler özellikle hızlı kazanç isteyen küçük yatırımcıların radarına takılıyor. Düşük fiyatlardan satın alma imkanı sunan ön satış etkinlikleri, küçük yatırımcının kripto ekosistemine dahil olmasını destekliyor. 

Ön satış coinlerine ilgi gösteren yatırımcılar, özellikle düşük fiyattan satın aldıkları tokenlerin 1 dolar olma ihtimaline göre yatırım kararı veriyor. Düşük hacimli meme coin projeleri ise bu tokenler arasında bir yıldız gibi parlıyor. 

Son günlerin en çok konuşulan ön satış coinleri arasında yeni başlayan ön satışı ile saatler içinde 137 bin doları aşan Sealana ve şu ana kadar 13 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran Dogeverse başı çekiyor. Gelin, hep birlikte bu iki projenin ön satış performansını ve 2024’te 1 dolar olma ihtimalini inceleyelim. 

Sealana Token Saatler İçinde 137 Bin Dolar Topladı

Piyasaya yeni sürülen Solana tabanlı meme coin projesi Sealana token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor. Ön satışı henüz başlayan proje, saatler içinde 137 bin dolardan fazla fon toplamayı başararak kripto dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. 

Sealana ön satışı akıllara SLERF ve BOME gibi Solana tabanlı viral meme coinleri getiriyor. Solana ağının bir sonraki viral meme coin’i olmaya aday Sealana token, Ethereum katili blok zincirinin imza projelerinden biri olacak gibi görünüyor. Erken başarının meme coin piyasasındaki önemini bilen kripto meraklıları, Sealana token ön satışına yoğun ilgi gösteriyor. 

Solana denizine adım atan bir fon olan Sealana token, SEAL sembolü ile karşımıza çıkıyor. Masa başında oturmayı ve abur cubur yemeyi seven Sealana, bir sonraki popüler meme coin arayışında kripto yatırımcısına arkadaşlık etmeyi amaçlıyor. 

Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, geleneksel ön satışların aksine aşamalı bir etkinliğe katılmıyor. Yatırımcıların yapması gereken tek şey, proje sayfasında yer alan kripto cüzdanına SOL göndermek oluyor. 1 SOL karşılığında yatırımcılar, 6 bin 900 SEAL token satın alma imkanı buluyor. Ön satışa katılmak için merkeziyetsiz bir kripto cüzdanı kullanmak gerekiyor. Token satın alanlar etkinlik bitiminde airdrop sayesinde Sealana coinlerine kavuşabiliyor. 

Bağış odaklı projeler ve Solana tabanlı meme coinler dünyasına hareketli bir giriş yapan Sealana, hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcıları bekliyor. 

Dogeverse Ön Satışı 13 Milyon Doları Aştı

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak için kolları sıvayan Dogeverse token ön satışında şu ana kadar toplanan fonlar 13 milyon doları aşıyor. 14 milyon dolara doğru emin adımlarla ilerleyen projede indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcıların yoğun ilgisi söz konusu oluyor.

Dogeverse token blok zinciri denilince ilk akla gelen 6 ağı bir araya getiriyor. Ethereum, Solana, Avalanche, Base, Polygon ve BNB Zinciri arasında bir bağlantı kurmak için yola çıkan Dogeverse token, katılımcılar bu ağlar arasında güvenle ve rahatça dolaşabilmesini istiyor.

Proje ekibi, yol haritasını eksiksiz bir şekilde takip ediyor. Ön satış bitmeden tamamlanması planlanan bağlantıların gerçekleşmesi ile yatırımcılar, satın aldıkları Dogeverse tokenleri etkinlik bitiminde dilediği ağdan talep edebiliyor. 

İşlevsellik, hız, verimlilik ve güvenliğin ön planda olduğu proje, 2024’te 1 dolar olma potansiyeline sahip projeler arasında gösteriliyor. İndirimli ön satış ise çok düşük fiyatlardan DOGEVERSE token satın alma fırsatı sunuyor.

Aşamalı ön satışta yatırımcılar, her kademede farklı bir fiyat ile karşılaşıyor. Bu sayede borsa listelemeleri öncesinde erken yatırımcıların potansiyel kazanç elde etmesi mümkün oluyor. Mevcut aşamada Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, 0,000305 dolar ödüyor. Yatırımcılar, avantajlı staking özelliğinden faydalanarak pasif gelir elde etme imkanı da buluyor. 

Şu ana kadar stake edilen Dogeverse token sayısı, 18,8 milyarı aşıyor. Projenin APY’si yüzde 85 bandında konumlanırken ETH bloğu başına ödül, 6088,28 Dogeverse token oluyor. Proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtmayı planlıyor. Dolayısıyla topluluk odaklı projede katılımcıların kazancı düzenli olarak desteklenmiş oluyor. 

Dünyanın ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi Dogeverse ön satışına katılmak isteyen yatırımcılar, devreye alınan blok zinciri bağlantıları sayesinde çok çeşitli ödeme imkanları buluyor. Kripto meraklıları, ETH, USDT ve kart işlemlerinin yanı sıra BNB, MATIC, AVAX, BASE ve SOL ile ödeme yaparak ön satışa katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!