Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

21 Milyon Dolarlık Blockchain Şirketi Kapanıyor

San Francisco merkezli Blockchain şirketlerinden Thor Token, “ticari anlamda başarı yakalayamadığı” için faaliyetlerine son verme kararı aldı.

NE tabanlı bir Blockchain projesi olan ve geçtiğimiz aylarda epey ilgi görmeyi başaran Thor, geçtiğimiz günlerde kepenk indireceğini duyurdu. Şirketin CEO’luğunu üstlenen David Chin’in konu hakkındaki açıklamalarına göre şirket yeteri kadar yatırım toplayamadı ve bunun sonucunda ticari anlamda herhangi bir başarı elde edemedi.

Chin’in açıklamalarına göre Thor yöneticileri her ne kadar projeden ayrılmak isteseler de Thor’un tamamen ortadan kalkmasını istemiyorlar. Yöneticiler bu yüzden bir süredir Thor projesini devredebilecekleri, bu projeyi devam ettirecek birini bulmaya çalışıyorlar ancak şu ana dek böyle bir isim bulamadılar.

Şirketin yayınladığı bu duyuru aslında bazı kullanıcılar tarafından epey şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü görünüşe göre bir süre önce 21 milyon dolar değerinde yatırım toplayan bu şirket, an itibariyle mali sorunlarla karşı karşıya.

Chin, topladıkları bu 21 milyon dolarlık yatırımı tamamen harcadıklarını ve şirketin artık parasının kalmadığını belirtiyor. Chin ayrıca uzun süredir kullanıcılarla iletişime geçmediklerini için özür diliyor ve takipçilerinin affını istiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment