Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

21Shares DeFi Alanındaki Altcoin İçin Yeni Ürün Piyasaya Sürdü

Kripto yatırım ürünü ihraççısı 21Shares, Lido DAO (LIDO) ekosistemine tek bir ürünle yatırım yapılabilmesini sağlayan ETP’sini (borsa yatırım ürünü) piyasaya sürdü.

21Shares 12 Haziran tarihinde yayınladığı beyanda, Lido DAO’nun likit staking ekosistemine tek bir ürün aracılığıyla yatırım yapılmasını sağlayan 21Shares Lido DAO ETP’sini (borsa yatırım ürünü) tanıttı.

21Shares Lido DAO ETP, mevcut durumda İsviçre borsası BX Swiss’de listeli durumda bulunuyor ve 14 Haziran tarihinde Fransa borsası Euronext Paris’te listelenecek. 21Shares verilerine göre Lido DAO ETP 8,17 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Beyanda ürünün faizsiz, açık uçlu bir menkul kıymet olduğu ve her serisinin bir endekse veya varlığa Lido DAO ile bağlantılı olduğu bildirildi. Söz konusu ürünün Fransa, Almanya, İtalya, İrlanda, İsveç ve Norveç dahil 22 Avrupa Birliği (AB) ülkesinde ihraç edildiği belirtildi.

Mevcut durumda 81.689 dolarlık bir AUM’a (yönetim altındaki varlık) sahip ürün, 7/7 risk skoruyla en yüksek riskli varlıklar kategorisinde yer alıyor.

21Shares ETP’nin risk skoru hakkında, kripto para piyasasındaki mevcut volatilite göz önünde bulundurulduğunda bu ürünün 7 puana sahip olmasının doğal olduğu belirtti.

Şirketin İletişim Müdürü Megan Enright, geleneksel finansta da bir varlığın 6-7 puan risk skoruna sahip olmasını alışılageldik bir durum olarak nitelendirdi.

Öte yandan beyanda, kripto para piyasasında yaşanacak gelişmelerin varlığın yatırımcılarına yapacağı ödemeleri etkilemesi ihtimaline karşı uyarı ibaresi bulunuyor.

21Shares Ürün Direktörü Arthur Krause, ürünün yatırımcılara kripto para sektörünün en hızlı büyüyen alanlarından biri olan likit staking’e maruz kalarak pasif gelir imkanı sunmak için başlatıldığını belirtti. Krause, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Lido DAO’nun öncü ve pazar lideri konumu burayı bu önemli sektörün büyümesine katılmak isteyen yatırımcılar için ideal bir giriş noktası haline getiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!