Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“25 Milyon Amerikalı Kripto Para Almak İstiyor”

Nobl Insurance tarafından yapılan yakın tarihli bir araştırmaya göre önümüzdeki birkaç ay içerisinde toplamda 25 milyon Amerikalı kripto para piyasasına giriş yapabilir.

Nobl Insurance Mayıs 2019 tarihinde ABD’de bir araştırma yaptı ve ülkedeki kripto para yatırımcılarıyla ilgili ilgi çekici bilgiler edindi. Şirketin araştırmaları, ülkedeki yatırımcı sayısının birkaç ay içerisinde ciddi ölçüde artacağını gösteriyor.

25 Milyon Yatırımcı

Şirketin araştırmalarına göre Mayıs 2019 tarihine kadar kripto para piyasasına toplamda 6 milyondan fazla yeni yatırımcı girdi. Şirket ayrıca kripto para piyasasının geçtiğimiz yıl içerisinde yüzde 48 oranında büyüdüğünü öne sürüyor.

Nobl ınsurance araştırmalarına göre son birkaç ay içerisinde düzenli bir şekilde büyüyen kripto para dünyası önümüzdeki aylarda da gelişmeye devam edecek. Şirketin konu hakkında yayınladığı basın duyurusundan bir kesit şu şekilde:

“Yapılan araştırma önümüzdeki 12 ay içerisinde 25 milyon Amerikalının kripto para alabileceğini gösteriyor. Şu anki kripto para yatırımcılarının yüzde 37’sinin portföyü 5 bin dolardan, yüzde 8’inin portföyü ise 50 bin dolardan daha büyük.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment