Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

250 Milyon Dolar Değerinde Tether Piyasaya Sürüldü

1 dolar olarak sınırlandırılmış Tether bugün 250 milyon dolar değerinde token piyasaya sürdü.

Tether yüksek değerlerde token ürettiğinden dolayı var oluşundan bu yana sürekli ilginin, tepkinin ve şüphelerin odağı olmuş bir kripto para. Sunduğu hizmet yüksek volatilitenin olduğu kripto para piyasasında bulunmaz bir nimet olarak nitelendirilebilir. Çünkü yatırımcılar tether ile desteklenen borsalar üzerindeki kripto para varlıklarından elde ettikleri kazançları sabitliyor ve piyasanın hareketliliğinden koruyor.

Geçtiğimiz günlerde üç eski federal yargıç ve eski bir FBI yöneticisinden oluşan Washington merkezli bir hukuk firması olan FSS, USDT’nin denetim raporlarını yayınladı ve Tether’in banka hesabında milyarlarca doların bulunduğunu onayladı. Bunun üzerine Tether konusunda akıllarda şüphelere bir nebze de olsa su serpilmiş oldu.

Piyasadaki bir çok kişi bu raporun sonrasında Tether’e güven duymaya başlasa da bir kesim ise raporun doğruluğuna inanmadıklarını belirtti. Özelikle kripto para piyasasının sert eleştirmeni Bitfinex’ed rapora inanmadığı konusundaki düşüncelerini ayrıntılı şekilde aktardı.

Tether’in bugün bastığı 250 milyon dolarlık token sonrasında piyasaya ne gibi bir etki bırakacak şuan yatırımcıların kafasındaki en büyük soru işaretlerinden biri. Normalde piyasaya her tether sürüldüğünde Bitcoin’de yükselişe sebep olduğundan bu sefer de böyle bir etki yaratır mı yaratmaz mı ilerleyen günlerde göreceğiz.

https://twitter.com/AlppIsik/status/1011250796695117828

Bitcoin şuan %6 yükseliş ile basın saatine göre 6.290 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment