Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

26 Milyon Dolar Yatırım Toplayan Borsa Sonunda Açıldı

Bir süre önce düzenlediği ilk dijital para arzıyla (ICO) 26 milyon dolar değerinde yatırım toplamayı başaran IronX adlı kripto para borsası artık halka hizmet vermeye başladı.

IronFX ve EmurgoFX ikilisi tarafından ortaklaşa geliştirilen ve şu ana dek yapılan açıklamalara göre tamamen yasal hizmetler veren IronX, kısa süre içerisinde yoğun ilgi çekmeyi başardı.

Günümüzde kripto para piyasasının en büyük dokuzuncu koini olan Cardano’nun da geliştiriciliğini üstlenen IronFX ve EmurgoFX, IronX adlı bu borsanın altyapısı için epey çalışmış gibi görünüyorlar.

Kullanıcılar bu yeni kripto para platformunda ABD Doları, euro, Japon Yeni gibi çeşitli itibair paraları kullanabilecek ve kripto para ticareti yapabilecekler. Şu ana dek yapılan açıklamalara göre borsada Bitcoin, Ethereum, PumaPay, ADA, EOS, Litecoin, NEO, Stellar, XRP, Tezos ve IRX gibi tokenlar destekleniyor.

Bu platformda ticaret yapmak isteyen kullanıcıların öncelikle müşterini tanı (KYC) prosedürünü başarıyla tamamlamaları gerekiyor. Bu süreci tamamlayan müşteriler doğrudan 10 IRX’lik bir ödül alacaklar.

Bünyesinde halihazırda birkaç farklı itibari ve kripto parayı destekleyen bu yeni platformun ürün yelpazesini ilerleyen zamanlarda daha da genişleteceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment