Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

370 Milyon Dolarlık Bitcoin İşlemi Dikkat Çekti

Bir Bitcoin kullanıcısı(?) bugün öğlen saatlerinde dev bir işlem yaptı. Bu kullanıcı tek bir işlemle 370 milyon dolarlık BTC gönderdi.

Bugün Whale Alert tarafından paylaşılan bir işlem kripto para camiasında büyük yankı uyandırdı. Kime ait olduğu bilinmeyen bir cüzdandan neredeyse 40 bin adet Bitcoin çıktı. Böylece bu adresten bir işlemle 370 milyon dolar para gönderilmiş oldu.

Bundan hemen hemen 5 saat önce yapılan işlemin dikkat çekici yanlarından biri işlemin maliyeti oldu. 370 milyon dolarlık bir para transferinin sadece 0.95 dolarlık maliyetle yapılmış olması kripto para takipçilerinin gözlerinden kaçmadı.

Bugün yapılan işlemin detayları, Kaynak

Merak Uyandırdı

Whale Alert tarafından da belirtildiği üzere bu işlem sırasında kullanılan adreslerin kime ait olduğu bilinmiyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu işlemin bir borsa tarafından yapıldığını söyleseler de bazıları bunun büyük bir balina tarafından yapılmış olabileceğini düşünüyor.

Bu işlemin kim tarafından yapılmış olabileceğiyle ilgili özellikle Twitter ve Reddit gibi platformlarda birçok iddia var. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu işlemin kim tarafından yapıldığıyla ilgilenmiyorlar. Bu kişiler bunun yerine bu işlemi yapan kişinin cesaretini takdir ediyorlar. Çünkü bu işlemi yapan kişinin ufacık bir hatayla yanlış bir adrese para göndermesi, 370 milyon doların kaybolması anlamına gelebilirdi.

Reddit’te bu işlemle ilgili yapılan bir yorum, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment