Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kick Ecosystem Yeni Bir Kripto Para Borsası Kuruyor!

Kick Ecosystem aylar süren çalışmaların ardından kendi kripto para borsasını kurmaya başladı.

Kick Ecosystem Avrupa’da yaptığı uzun çalışmaların ardından gerekli izinleri almayı başardı ve kendi borsasını açmaya karar verdi. Bir süredir referans programı aracılığıyla üye toplayan Kick Exchange (KickEX), şimdiden 1 milyon kullanıcıya ulaştı.

Henüz ön-kayıt aşamasında olan KickEX’in şu an için kısıtlı sayıda işlem çifti bulunuyor. Yatırımcılar KickEX üzerinden BTC/USDT ve BTC/ETH pariteleriyle işlem yapabiliyorlar. Ancak KickEX ekibi zaman içerisinde borsaya daha farklı kripto paralar da ekleyecek ve işlem çiftleri çeşitlenmeye başlayacak.

KickEX’teki işlem çiftleri

Hızla Büyüyor

2017 yılında Anti Danilevski öncülüğünde kurulan Kick Ecosystem hızla büyümeye devam ediyor. Kick ekibinin amacı tamamen Kick’e özgü bir kripto para cüzdanının, referans sisteminin, borsanın, mesajlaşma uygulamasının kullanıldığı bir ekosistem yaratmak. Şirket şimdi bu planın borsa kısmını halletmeye çalışıyor.

Hem amatör hem profesyonel yatırımcılara hitap eden KickEX’in iOS ve Android sürümünün bu yılın sonlarına doğru hazır olması bekleniyor. Yatırımcılar bu süreç içerisinde borsanın masaüstü sürümünde trailing stop ve çifte stop gibi çeşitli özellikleri kullanabiliyor ve daha etkili bir şekilde işlem yapabiliyorlar.

KickEX çifte stop özelliği

KickEX kullanıcıları bu özelliklerin yanı sıra daha farklı borsalardaki kullanıcılara kıyasla daha düşük işlem ücreti ödüyorlar. Kullanıcılar referans programına da dahil olarak pasif bir şekilde gelir elde edebiliyorlar. Fakat kullanıcılar tüm bunların ötesinde, ‘samimi’ bir borsa deneyimi yaşayabiliyorlar. Kick Ecosystem CEO’su Anti Danilevski bu konuda şu yorumu yapıyor:

“KickEX’i sahte ticaret hacimlerinden, fiyat manipülasyonlarından, güvenlik açıklarından, dolandırıcılıklardan bıkmış yatırımcılara bir alternatif sunmak için kurduk.”

Siz de KickEX hakkında daha fazla bilgi almak için Kick Ecosystem’ı ziyaret edebilir ve borsa hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment