Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JPMorgan Yöneticisi, Blockchain Tabanlı Altın Ticareti Firmasına Geçiş Yaptı!

Altın gibi değerli madenlerin blockchain tabanlı alım satımını yapan Tradewind, ilk CEO’su olarak JPMorgan‘dan üst düzey bir yöneticiyi bünyesine katmayı başardı.

Dünyanın en büyük bankalarından birisi olan JPMorgan da daha önce teminat yönetimi bölümünün başkanı olarak görev yapan Michael Albanese, JPMorgan gibi devasa kurumlarda 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip ve yeni kurulan blockchain firmasına kendi müşteri tabanı ile ürün portföyünü geliştirmesi konusunda yardımcı olacak.

Tradewind kurucularından olan Blake Darcy konu hakkında yayınladığı açıklamasında Michael’in birçok önemli kurumda çalışmış üst düzey bir lider olduğunu ve yönetim kurulu ile kendisinin, Michael’in doğru kişi olduğundan oldukça emin olduklarını belirtti. Darcy bunun yanı sıra Tradewind platformunun yeni CEO ile hedeflenen küresel genişlemeye bir adım daha yaklaştığını, değerli maden ekosisteminde güvenli he hesaplı bir çözüm olarak piyasada fark yaratacaklarına inandıklarını dile getirdi.

2018 yılında piyasaya çıkan Tradewind, altın alım satımını blockchain ağı üzerinden yapmayı planlıyor. Tradewind firmasının bu vakte kadar bir CEO’su yoktu ve bunun yerine sadece genel müdür görevini yürüten Mike Haughton nispeten bu pozisyonun gerekliliklerini yerine getirmekteydi. Şirketin yaptığı basın açıklamasına göre Mike genel müdürlük görevini yürütecek ve bundan sonra direkt olarak CEO’ya bağlı olacak.

Albanese de yeni işe alım hakkında açıklamalarda bulundu ve blockchain teknolojisinin ve bunun akıllı kullanımının birçok alanda devrim yapabileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment