Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

512 Milyar Dolarlık Varlık Yöneticisi Apollo’dan Yeni İş Birliği: Bitcoin (BTC) ve Kripto Para Saklama Hizmeti Sunacak

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketlerinden biri olan Apollo Global Management, Anchorage Digital ile duyurduğu iş birliğiyle birlikte Bitcoin (BTC) ve kripto para saklama hizmeti sunmaya başlayacak. 

Yaklaşık 512 milyar dolarlık varlığı yöneten Apollo 31 Ekim tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı basın açıklamasında, müşterilerine başta Bitcoin olmak üzere kripto para saklama hizmeti sunmak için Anchorage ile iş birliği kurduklarını duyurdu. Şirket anlaşmanın kurumsal yatırımcıların varlıklarını içerdiğini belirtti.

Bünyesinde muhafaza ettiği kripto varlıklara dair açıklama yapmayı reddeden Apollo’nun, Anchorage ile ilişkisinin şirketin müşterilerinin kripto varlıklarını en iyi nasıl koruyacağını araştırdığı 2021 yılı ortasına kadar uzandığı ifade edildi.

Apollo Dijital Varlıklar COO’su Adam Eling konu hakkında, blockchain teknolojisinin şirketin işine yarayacak yeni yaratıcı yollarını araştırırken müşteri varlıklarının korunması konusunda Anchorage ile iş birliği yapmayı dört gözle beklediğinin altını çizdi.

Öte yandan Anchorage Digital Başkanı Diogo Monica, kripto para sektörünün uzun vadeli geleceğinde kısa vadede oynaklığın büyük kurumlar için bir anlam ifade etmediğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!