Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5,7 Milyar Dolarlık Kripto Para Şirketini Yukarı Taşıyacak Üç Faktör Sıralandı

Yönetimi altındaki 5,7 milyar dolarlık varlıkla en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Galaxy Digital, %30’a varan oranda büyüyebilir.

Broker şirketi Benchmark’ın analistleri, Galaxy Digital (GLXY) hisselerinin üç faktör sayesinde yaklaşık %29 değerlenebileceğini açıkladı. Galaxy Digital hisseleri, geçen günü 14,76 Kanada dolarından işlem görerek kapattı.

GLXY için fiyat hedefi verildi

Benchmark analistleri, kripto para piyasalarının yeniden yükselmesinin, ABD’deki siyasetçilerin kripto paralara olan yaklaşımının iyileşmesinin ve Bitcoin ile altcoinlerin daha yaygın hale gelmesinin GLXY için olumlu olacağını yazdı.

GLXY hisseleri için 19 Kanada dolarlık fiyat hedefi veren analistler, şirketin “1,5 milyar dolar likiditesi ile sağlam bir bilançosu, 1.161 tarafla ticaret bağı olduğunu ve 100’den fazla kripto varlığı desteklediğini” vurguladı.

Listelenme ihtimali artıyor

ABD Temsilciler Meclisi’nin geçen ay 21.yy’da Finansal İnovasyon ve Teknoloji Kanun Teklifini (FIT21) onaylaması, Galaxy Digital’in ABD’deki konumunu güçlendiriyor. Analistlere göre bu, şirketin Nasdaq’ta listelenme ihtimalini de artırdı.

Bu yıl ABD’deki spot Bitcoin ETF‘lerinin onaylanması ve BTC’ye gösterilen kurumsal talebin çoğalması da Galaxy adına olumlu yorumlandı.

Şirket, geçen yılın sonunda GalaxyOne adı altında bir brokerage hizmeti vermeye başladı. Benchmark raporunda, “Galaxy, GalaxyOne ile bu piyasadaki fırsatlardan iyi bir pay alabilecek durumda” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!