Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Notcoin Çılgınlığı Kripto Piyasasını Kasıp Kavuruyor! İşte 100x Yapacak Notcoin Alternatifi Sıradaki Coinler

Kripto para borsası devi Binance’in Launchpool platformundaki 54. proje olarak listelenen Notcoin (NOT) dur durak bilmiyor. 16 Mayıs’ta gerçekleşen listeleme sonrasında gündemde üst sıralara yükselen Notcoin, istikrarlı artışını devam ettiriyor. 

Kullanıcıların Web3 ekosistemine dahil olmasını sağlayan bir topluluk tokeni olarak tanımlanan Notcoin, Dokun-Kazan (Tap-to-Earn) özelliği ile kripto para kazanma imkanı sunuyor. Katılımcılar, oyun oynayarak ve etkileşimde bulunarak gelir elde etme şansı buluyor.

TON ekosistemi üzerinde inşa edilen Notcoin, yüksek hız ve güvenli işlem özellikleri ile ön plana çıkıyor. Dokun-Kazan özelliği ile elde edilen Notcoin’ler platform içinde harcanabileceği gibi tokeni destekleyen kripto para borsalarında da alınıp satılabiliyor. Aynı zamanda bir yönetişim tokeni olan Notcoin, token sahiplerine platformun geleceğiyle ilgili kararlara ortak olma şansı sunuyor.

Performansı ile gündemden düşmeyen Notcoin balina hareketlerine de sahne oluyor. Lookonchain verilerine göre bir Notcoin balinasının 21 Mayıs’ta yaptığı satın almadan bu yana 862 bin dolar kazandığı tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre Notcoin, son 14 günde yüzde 300’den fazla değer kazancı yaşıyor. Tokendeki yükseliş son 7 günde yüzde 210 olurken Notcoin bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,0222 dolardan işlem görüyor.

En İyi Oyna-Kazan DOGE Oyunu PlayDoge 1,5 Milyon Doları Aştı

Popüler DOGE meme’sini 90’lar efsanesi sanal bebek ile buluşturan PlayDoge token satın almak için gerçekleştirilen ön satışta şu ana kadar toplanan fonlar 1,5 milyon doları aşıyor. Erken aşamada ön satışa katılarak PLAY token satın almak isteyen yatırımcılar indirimli ön satışa yoğun ilgi gösteriyor.

Katılımcılar Oyna-Kazan özellikli PlayDoge’de sanal evcil hayvanlarıyla ilgilenerek mini oyunları ve görevleri tamamlıyor. Sağlıklı bir bakım ve ilgi gösteren katılımcılar, liderlik tablosunda yükseldiğinde PLAY token kazanma imkanı buluyor.

Oyun içi satın almalar ve premium özellikler için kullanılan PLAY token BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa ediliyor. 40 aşamalı ön satış ile yatırımcılara sunulan PlayDoge token, staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor.

Katılımcılar mevcut aşamada 0,00502 dolar ödeyerek PlayDoge token satın alabiliyor. Oynadıkça kazandıran PlayDoge tokene, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri ile yatırım yapmak mümkün oluyor.

Token sahipleri dilerse mevcut durumda yüzde 210 APY ve ETH bloğu başına 17,88 PLAY token ödülü bulunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor. Ayrıca Öner-Kazan mekanizması ile katılımcılar, referans oldukları yatırımcının yatırdığı tutarın yüzde 5’ini bonus olarak kazanabiliyor.

Yapay Zeka Destekli Köpek Coin WienerAI 4 Milyon Dolara Ulaştı

Yarı köpek, yarı yapay zeka ve biraz da sosis sloganıyla hayata geçirilen WienerAI token ön satışında toplanan fonlar 4 milyon doları aşıyor. İndirimli fiyatlardan WienerAI token satın alma imkanı sunan ön satış, tüm hızıyla devam ediyor. 

Token sahiplerine Sosis Ordusu adını veren proje, topluluk odaklı bir yaklaşım ile geliştiriliyor. Kripto ekosistemine adım atmak isteyenler için yapay zeka destekli bir yatırım partneri olma hedefindeki WienerAI, amatör yatırımcılar kadar balinaların da dikkatini çekiyor. 

WAI tokenler, aşamalı bir ön satış ile yatırımcılarla buluşuyor. Staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı sunan WAI tokenler, mevcut aşamada 0,000713 dolar karşılığında satın alınabiliyor. APY oranı yüzde 260’da bulunan WAI tokene yatırım yapmak isteyenler, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor. 

Ücretsiz işlem imkanı, sorunsuz alım satım imkanı ve yatırım partnerliği hizmetleri sunmayı amaçlayan WienerAI, köpek coin ve yapay zeka destekli kripto para birimi arayışındaki yatırımcıları bekliyor. 

Solana Tabanlı Sealana 3 Milyon Doları Aştı

Notcoin alternatifi 100x yapacak proje arayan yatırımcıların yardımına koşan Sealana, ön satış etkinliği ile büyük ilgi görüyor. Solana ağındaki bir sonraki popüler kripto projesini arayan Sealana token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satışa akın ediyor.

Ethereum katili Solana ağında inşa edilen SEAL tokenleri temsil eden Sealana isimli fok, annesinin bodrumunda yaşayan ve South Park’taki Gamer Guy karakterinden esinlenen bir tasarımla karşımıza çıkıyor. 

Zengin olma peşindeki Sealana, hem kendisini bulunduğu bodrumdan kurtarmak hem de yatırımcılara kazanç sağlamak istiyor. Amerikan Rüyası’nı gerçekleştirme hayalindeki Sealana projesinin native tokeni SEAL, sabit fiyatlarla satılıyor. Yatırımcılar 0,022 dolar ödeyerek 1 SEAL token satın alabiliyor. 

100x yapan proje arayan yatırımcılar, aynı hedefe koşan Sealana projesine yakın ilgi gösteriyor.  Meme coin çılgınlığına ev sahipliği yapan Solana ağında konumlanan Sealana, bir gecede zengin olma hayalini paylaştığı yatırımcıları bekliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!