Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

570 Milyon Dolarlık Şirketten Kripto Para Yorumu: “Yavaş Ama İstikrarlı”

Yatırım firması Canaccord Genuity’ye göre ana akımda kripto paralara yönelik “yavaş ama istikrarlı” bir kayma yaşanıyor.

Canaccord Genuity tarafından bugün yayımlanan araştırma raporunda kripto para şirketi Galaxy Digital’in performansı incelendi.

Fiyat hedefini güncelledi

Canaccord Genuity, Galaxy Digital hisseleri için fiyat hedefini 17 Kanada dolarından 23 Kanada dolarına çıkardı. Hisseler, geçen haftayı 16,25 Kanada dolarından kapadı.

“Kripto paralar tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın seyrederken, düzenleyici cephedeki bazı engellerin aşılması ve GLXY’nin iyi iş performansı ile hedef fiyatımızı artırıyoruz” dendi.

Galaxy Digital’in Inveco, DWS ve Itau gibi öncü isimlerle çalıştığı ve ETF piyasasında sağlam bir yerinin olduğu vurgulandı.

Robinhood’un kripto para borsası Bitstamp’i satın almak için anlaşma yapması da şirketin lehine sayıldı. Galaxy, kripto borsasına finansal danışmanlık yapıyordu.

Galaxy ayrıca Teksas’taki Helios kripto para madencilik tesisine sahip. Yapay zeka şirketlerinin Bitcoin madencileriyle anlaşmaya devam etmesi, Galaxy’ye fayda sağlayabilir.

“Yavaş ama istikrarlı”

570 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan Canaccord Genuity, ana akımda da kripto paralar için olumlu bir trend oluştuğunu yazdı.

Raporda, son aylarda “dijital varlıkların ana akım tarafından benimsenmesine yönelik yavaş ama istikrarlı bir kayma” gözlendiği belirtildi ve geçen ay ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) sekiz Ethereum spot borsa yatırım fonunun (ETF) beklenmedik şekilde onaylanmasına dikkat çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!