Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

6 Bin Dolar Seviyelerini Tahmin Eden Tom Lee, Bitcoin’i Arttıracak İki Sebebi Açıkladı

Fundstrat analiz ve araştırma şirketinin sahibi olan Tom Lee, Bitcoin fiyatı ile ilgili bir ilgi çekici açıklama daha yaptı. Daha önce, madenciliğin karlılığının devamı için 6 bin dolar seviyelerinin kritik olduğunu belirten bir makale kaleme alan Lee ve arkadaşlarının bu öngörüsü, şimdilik doğru çıkmışa benziyor çünkü; Bitcoin 6 bin dolar civarında kendisine sağlam bir destek bulmuş ve görece bir denge yakalamış durumda.

Konuyla ilgili konuşan Lee, iki gelişmeye bağlı olarak Bitcoin fiyatının büyük bir sıçrama yapabileceğini ifade etti. Lee, şöyle konuştu:

”6 bin dolar seviyesi aslında bizim düşündüğümüzden de sağlam bir destek noktası oldu. Bu yıl başında madencilliğin karlı olacağı son seviye olan buraları zaten sizlerle paylaşmıştık. Şu anda da iki farklı gelişmeye bağlı olarak Bitcoin buralardan bir sıçrama yapıp kötü gidişe dur diyebilir.”

Lee, bu iki gelişmeden ilkinin borsaların alt yapılarında sağlayacağı radikal gelişmeler olduğunu belirtirken, ikincisinin de yatırımcılar arasında Türkçe’ye parayı kaçırma korkusu olarak çevirebileceğimiz FOMO’nun başlaması olduğunu ifade etti.

Son birkaç ay boyunca, ICE tarafından desteklenen Bakkt platformu, başlıkları domine etmişti ve Lee, bu platformun Bitcoin’in geleceği için önemli bir etkiye sahip olabileceğini ifade ediyor. Lee, sözlerini şöyle noktalıyor:

Bakkt gibi tamamen regüle edilmiş bir borsanın gelmesi gerçekten de büyük olay olacaktır. Aynı zamanda bu tarz hamleler ile kurumsal yatırımcılar da işin içine girecektir ve bence bu iki sebep Bitcoin fiyatını arttıracak.”

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Suat Üstündağ
    Posted 30 Eylül 2018 - 19:03 19:03

    Ben olsam sanal paralara yatırım yapmam çünkü ben yaptım SELÇUK ÖSKAN ismindeki COİSSİPECİR kurucusu ortadan kayboldu paraları toparladı çiftlik bank gibi onun için kimsenin canı yanmasına gönlüm razi değil çünkü benim yandı beni perişan etti inşallah benden beter olur çocuklarından çıkar benim kan emeklerim allah yidirmesin kan kusun

Leave a comment